71 cm
24.0 °C
Apatin 21 °C

Najnovije vesti

KMF "Apa-futsal" organizuje humanitarni turnir

Delovi Sonte i Apatina sutra bez struje

Branko Ćopić na Medjunarodnom prvenstvu Vojvodine u šahu

Sutra isplata novčane naknade nezaposlenim licima

Kursna lista

ZVANIČNI REZULTATI IZBORA ZA ČLANOVE SAVETA MESNIH ZAJEDNICA U OPŠTINI APATIN

Utorak, 08. avgust 2017 god. | Vesti

11303

Povodom saopštavanja izbornih rezultata sa izbora za savet MZ koji su se u nedelјu 06.08.2017 održali na teritoriji opštine Apatin, održana je konferencija za medije.

Predstavnik opštinske izborne komisije Jevto Milojević izrazio je zadovolјstvo da su izbori prošli bez ijednog incidenta i problema, a u ciframa to je izgledalo ovako:

Na teritoriji grada Apatina, na izbore je izašlo 3717 glasača, 206 glasačkih lisića je bilo nevažeće, a pobedu je odnela lista „Za napredni Apatin“ koja je osvojila svih 11 mesta u budućem sastavu mesne zajednice Apatin.

Na izborima za MZ Prigrevicu izašlo je 1630 glasača, od toga važećih listića je bilo 1527, a pobedu je odnela lista „Za naprednu Prigrevicu“ osvojivši svih 9 mesta u budućem sazivu MZ Prigrevica.

Budući saziv MZ Sonte će predstavlјati svih 9 kandidata sa liste „Za naprednu Sontu“ koju je izabrala velika većina od izašlih 818 glasača.

Najmanja izlaznost je bila u Romskom naselјu gde je ukupno izašlo 108 birača. Budući saziv MZ Romsko naselјe predstavlјaće svih 7 kandidata sa liste GG „Za bolјe Romsko naselјe“.

Najveća izlaznost je bila u Kupusini gde je jedino izašlo preko 50%  odnosno 864 birača. Budući saziv MZ Kupusine će predstavlјati svih 7 kandidata sa liste GG „Za Kupusinu za naše selo“.

Na izborima za savet MZ Svilojevo, 243 birača koja su izašla na izbore u nedelјu, izabrali su svih 7 kandidata liste „Zajedno za Svilojevo“ u budućem sazivu mesne zajednice ovog sela.

Pojedinačne izveštaje o rezultatima izbora svih kandidata možete pogledati na sajtu opštine Apatinu delu izbori

http://www.soapatin.org/izbori

Audio zapis
RadioApatin.com

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

23.07.2018. god.

×