350 cm
24.0 °C
Apatin 23 °C

Najnovije vesti

Zapaženo 10. mesto za apatinske takmičarke na manifestaciji "Srbija u ritmu Evrope"

Roditeljsji sastanci za roditelje dece koja od jeseni polaze u vrtić i jaslice

U opštini Apatin prošle nedelje dve saobraćajne nezgode

Odigran prijateljski meč izmedju mladih šahista iz Sonte i Prigrevice

Kursna lista

Zamenica predsednika opštine, Dubravka Korać, obišla radove na izgradnji jaslica

Sreda, 06. jun 2018 god. | Vesti

13131

Danas je zamenik predsednika opštine Apatin, Dubravka Korać, sa direktorkom PU "Pčelica", Biljanom Mandić, obišla završne radove na izgradnji jaslica u našem gradu, koje bi do početka nove školske godine trebalo da budu i završene. U prisustvu medija, ona je izjavila da je lokalna samouprava zadovoljna kako teku radovi, i da će konačno ovaj objekat u mnogome olakšati funkcionisanje roditelja, ali i doprineti osamostaljivanju i edukaciji dece od malih nogu. Ona je tom prilikom dodala:

13132

Audio zapis
RadioApatin.com

Biljana Mandič, direktor PU "Pčelica" je izjavila da će ovaj objekat biti ponos apatinskih roditelja i mališana i da će se kadrovi za jaslice birati po izuzetno strogim kriterijumima. Pozvala je ovom prilikom roditelje da se zainteresuju i upišu svoju decu već od ove jeseni u ovaj vid boravka, kako bi se što bolje organizovao rad u jaslicama.

13133

Audio zapis
RadioApatin.com

Izgradnja i opremanje jaslica će po planu koštati oko 40 miliona dinara, a sredstva su obezbedjena iz lokalne samouprave, mesnog samodoprinosa i na osnovu konkursa koji je raspisalo Ministarstvo privrede, za unapredjenje lokalne i regionalne infrastrukture pod nazivom "Gradimo zajedno".

13134

13135

13136

 

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.06.2018. god.

×