238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

VEČE NARODNE MUZIKE U APATINU ZA DOČEK PRAVOSLAVNE NOVE GODINE

Sreda, 10. januar 2018 god. | Život i zabava

12159

Turistička organizacija Apatin u subotu 13.janura na Trgu Nikola Tesla u Apatinu ove godine organizuje doček PRAVOSLAVNE NOVE 2017. GODINE uz veče narodne muzike.

Program u kome nastupa Grupa Gold počinje u 20.30 Od 21.30 za dobru atmosferu pobrinuće se Nebojša Vojvodić, a nastup estradne umetnice Nade Topčagić je od 23.00.

Ono što posebno raduje, to je informacija da se mislilo i na meštane sela apatinske opštine. Za sve njih, a koji žele prisustvovati dočeku na Trgu u Apatinu organizovan je besplatan autobuski prevoz sa sledećim rasporedom:

- 20,30 h polazak autobusa ispred Mesne zajednice Sonta.
- 20,45 h polazak autobusa sa stajališta kod Doma zdravlja u Svilojevu.
- 20,30 polazak autobusa sa stajališta na Trgu heroja u Prigrevici.


Za sve koji budu koristili prevoz do Trga Nikole Tesle, organizovan je povratak u Svilojevo, Sontu i Prigrevicu, a autobusi kreću u 1 sat iza ponoći sa apatinskog Trga.

12180

Uz lomljenje pogače i vatromet u ponoć, kliazalište koje će raditi celo veče, i besplatno kuvano vino i čaj koji će se deliti, ovogodišnji doček na Trgu u Apatinu je centralni doček Zapadno-bačkog okruga, te se pored lјubitelјa narodne muzike iz opštine Apatin, očekuju gosti iz Sombora, Kule i Odžaka.

Uredio: DESK | Izvor: TO APATIN

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×