194 cm
22.0 °C
Apatin 19 °C

Najnovije vesti

Zlatne medalje za apatinske odbojkašice na street volley turniru u Odžacima

Deo grada do 12 časova bez vode

Pesme Zorana M. Mandića objavljene u časopisu “Savremenik”

U Prigrevici održane kvalifikacije za apatinski “Zlatni kotlić”

Kursna lista

Uspešan vikend za atletičare Apatina i Prigrevice

Ponedeljak, 05. jun 2017 god. | SPORT

10893

I ovaj vikend bio je bogat nastupima apatinskih i prigrevačkih atletičara, na kojima je osvojeno više medalja.
U petak je na gradskom stadionu u Somboru u organizaciji Atletskog kluba Maraton, održan mini višeboj (discipline 60 metara, skok u dalj i bacanje vorteksa) za decu 2006., 2008. i 2009. godište. Osvojene su tri medalje za klubove sa teritorije Opštine Apatin.
Atletski klub Apatin na takmičenju predstavljali su Miloš Dreković koji je osvojio vicešampionsku titulu, uspešan debitantski nastup za AK Apatin imali su Marijana Vilotić, Nevena i Aleksa Dubajić, Elena Ćopić i Vladislava Cvetićanin.

10894

Na takmičenju su sjajan nastup imali članovi AK Omladinac Prigrevica, Milana i Branislav Tadić koji su ostvarili pobede.
Mlade atletičare predvodio je trener Bojan Tomašević koji predano radi sa decom, dok je na takmičenju u svojstvu člana uprave AK Apatin učestovovao Franjo Pap koji je ujedno bio sudija u disciplini bacanje vorteksa.
U subotu je na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu, održano otvoreno Prvenstvo Vojvodine za juniore na kojem su nastupila dva člana AK Omladinac Prigrevica predvođeni trenerom Bojanom Tomaševićem, u trci na 800 metara odličan debitantski nastup imao je Andrej Đurkov koji je osvojio bronzanu medalju, u disciplini skok u dalj najnezahvalnije četvrto mesto osvojio je Aleksandar Katić.

10895


Juče su članovi AK Apatin imali nastupe u Vranju i Sremskoj Mitrovici. Vranje je bilo domaćin 1. Vranjskog maratona, gde je u disciplini 42 kilometra i 195 metara nastupio Zoran Radičanin i osvojio drugo mesto u sveukupnom plasmanu.
U Sremskoj Mitrovici održano je Prvenstvo Srbije za veterane gde je AK Apatin u trci na 5.000 metara imao dva predstavnika, uspešan debitantski nastup za Apatin imao je Dejan Pešić koji je u sveukupnom plasmanu osvojio prvo mesto, u istoj trci nastupio je Nobojša Ćulumović koji je u sveukupnom plasmanu osvojio šesto mesto i treće mesto u starosnoj kategoriji M40.

10896


Mlade atletičare AK Apatin (generacija 2005. i 2007. godište) očekuje nastup na mini višeboju koji će se u sredu 07. juna održati na gradskom stadionu u Somboru u oranizaciji AK Maraton Sombor.

10897

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

25.06.2018. god.

×