238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Izložbom fotografija i polaganjem venaca na spomen ploču poginulima od 1990-1999 obeležen "Dan sećanja na NATO agresiju"

Sajam zapošljavanja u Somboru

Sutra "Preduskršnji vašar" u Apatinu

Predstava "Hor bečkih dečaka"

Kursna lista

USPEŠAN NASTUP ČLANOVA AK APATIN NA TREJL TRCI „KOPAONIK 2017“

Ponedeljak, 31. jul 2017 god. | SPORT

11269

Pobeda Đure Borbelјa i vicešampionska titula Danijele Dragojević

Na Kopaoniku je u subotu 29. jula, održana izuzetno kvalitetna međunarodna trejl trka na distancama od 7 i 15 kilometara u muškoj i ženskoj konkurenciji. Na takmičenju je nastupilo preko 500 učesnika među kojima su i više nego uspešan nastup imali i članovi Atletskog kluba Apatin.

11270

Sveukupni pobednik trke na 15 kilometara bio je Đuro Borbelј, pet minuta ispred drugoplasiranog Darka Živanovića iz Kragujevca, najbolјeg srpskog maratonca i učesnika Olimpijskih igara u Londonu i trećeplasiranog Aleksandra Adžića. U istoj trci uspešan nastup su imala i druga dva člana AK Apatin Nebojša Ćulumović i Milan Kovačić.

11271
 

11274

U trci na 7 kilometara vicešampionsku titulu u ženskoj konkurenciji osvojila je Danijela Dragojević, u trci je nastupila i Branka Veličković koja je zauzela 12. mesto u sveukupnom poretku. U muškoj konkurenciji prvo mesto u starosnoj kategoriji i četvrto mesto u ukupnom poretku ostvario je Miroslav Pešić.

11272
 

U dečijoj trci koja je održana u okviru manifestacije uspešan nastup imale su dve najmlađe članice Hana Čegar trčala je trku na 50 metara, dok je Una Čegar takmičila u kategoriji od 6 do 8 godina na 150 metara.

11273

Ovom trkom jedan deo članova AK Apatin završio je pripreme na Kopaoniku, i od naredne nedelјe ih očekuje niz trka na kojima će nastupiti.

11275
 

Na Kopaoniku još deset danas ostaju Đuro Borbelј i Mariana Čegar Lukić koji realizuju pripreme sa reprezentacijom Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, gde ih narednog vikenda očekuje važan nastup na međunarodnom 7. CISM Čelendž kupu u planinskom trčanju, koji se održava 05. avgusta 2017. godine, na kojem je izuzetno jaka konkurencija takmičara iz Oružanih snaga Polјske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Rumunije.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

24.03.2018. god.

×