350 cm
24.0 °C
Apatin 23 °C

Najnovije vesti

Zapaženo 10. mesto za apatinske takmičarke na manifestaciji "Srbija u ritmu Evrope"

Roditeljsji sastanci za roditelje dece koja od jeseni polaze u vrtić i jaslice

U opštini Apatin prošle nedelje dve saobraćajne nezgode

Odigran prijateljski meč izmedju mladih šahista iz Sonte i Prigrevice

Kursna lista

USKORO NOVO TURISTIČKO IZLETIŠTE U APATINU

Ponedeljak, 21. maj 2018 god. | Život i zabava

13026

Za izvor sumporne vode koja gori kod Apatina se zna već decenijama. Isti toliko ovaj izvor je čamio obrastao trskom i rastinjem, daleko od pogleda slučajnih prolaznika. I, onda su oni uzeli stvar u svoje ruke...

Ideja Udruženja građana "Moj Apatin" da se od ovog mesta napravi prijatan kutak za izletnike (pa i turiste) brzo je pretočena u delo. Nije puno prošlo od početne ideje, a na stolu predstavnika lokalne samouprave se našao gotov idejni projekat . Sve ovo je naišlo na podršku čelnih ljudi Opštine i krenulo se sa realizacijom.

13027

Krčenje okoline i izmuljavanje je već počelo, a zatim sledi nasipanje terena i fini radovi sve sa postavljanjem prilaza, klupa, stolova, nadstrešnica a i prostora za kuvanje paprikaša. Dinamikom radova planirano je da sve bude gotovo do 9.Juna kad će se održati i mala akcija uređenja na koju su svi pozvani. Za 10. Jun se najavljuje svečano otvaranje.

13028

Tako će već ovog leta Apatin na putu ka Ribarevu imati jedan prijatan kutak za izlete, a novo atraktivno mesto za sve namernike koji dođu u ovaj kraj. Sve ovo je dokaz da sa samo malo dobre volje životna sredina može biti lepša i prijatnija, a ovom akcijom UG "Moj Apatin" i Opština Apatin potvrđuju da sve se može - kad se hoće.

Uredio: DESK | Izvor: plovarica.org

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.06.2018. god.

×