238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

TRENINZI BEZBEDNE VOŽNJE ZA MATURANTE APATINA, SOMBORA I ODŽAKA

Apatinski takmičari pri kraju priprema za "Ritam Evrope"

U petak novi filmski hitovi u bioskopu OKC

Odbojkašicama OŠ "Žarko Zrenjanin" za dlaku izmakla medalja na 8. SOŠOV-u

Kursna lista

Učenici OŠ "Žarko Zrenjanin" na Školskoj olimpijadi Vojvodine

Ponedeljak, 07. maj 2018 god. | SPORT

12871

Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine, najznačajnije i najmasovnije pokrajinsko školsko takmičenje u kojem učestvuju učenici osnovnih i srednjih škola iz sedam okruga Vojvodine, biće održano od 17. do 20. maja u Novom Sadu.
Tokom trajanja 8.SOŠOV-a biće organizovane i stručne tribine, kvizovi, druženja sa promoterima i zabavni program.
Tim povodom, u Gradskoj kući u Novom Sadu je u petak održana je ceremonija žreba kojom je utvrđen raspored učešća takmičara. Događaju je prisustvovao član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin koji je istakao da mu je drago što je ove godine Novi Sad domaćin 8. Sportske olimpijade školske omladine Vojvodine i što smo dobili priliku da ugostimo 4,5 hiljada učenika i učenica i više od hiljadu profesora.
Školski sport je prioritet i Pokrajine i Grada u strategiji razvoja, a posebno mi je drago što će ga promovisati poznati sportisti i reprezentativci koji su i sami bili učesnici SOŠOV-a– rekao je Vladimir Batez.
Košarkaši OŠ Žarko Zrenjanin iz Apatina su "A" grupi sa :OŠ Sonja Marinković Subotica,Dušan Jerković Inđija,Petar Petrović Njegoš Vrbas.
Odbojkašice OŠ Žarko Zrenjanin iz Apatina su u "B" grupi sa OŠ Sveti Sava Bačka Palanka,OŠ Branko Radičević Bavanište i OŠ Žarko Zrenjanin Kikinda.
Direktor 8. SOŠOV-a Branko Vujović je pozvao sve Novosađane da prate takmičenja i prisustvuju svečanom otvaranju manifestacije koje će biti održano u četvrtak, 17. maja, sa početkom u 12.00 časova u Velikoj sali SPENS-a.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

23.05.2018. god.

×