238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

U zgradi SO Apatin održana konferencija povodom Medjunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

Petak, 24. novembar 2017 god. | Vesti

11983

U okviru svetske kampanje "16 dana aktivizma u borbi protiv nasilja nad ženama", a koja počinje 25. novembra Međunarodnim danom borbe protiv nasilja nad ženama i završava se 10. decembra Međunarodnim danom ljudskih prava, opština Apatin, u saradnji sa Sigurnom kućom grada Sombora organizovala je danas regionalnu konferenciju. Konferencija nosi naziv "Socijalno preduzetništvo - održivi model za ranjive grupe društva", a održana je u svečanoj sali Skupštine opštine Apatin. Na ovom skupu učešće će uzeti predsednici opština, direktori Centara za socijalni rad i rukovodilac Sigurne kuće u Somboru Tamara Savović, koja je tom prilikom istakla.

11984

Audio zapis
RadioApatin.com

Gost na današnjoj konferenciji bila je i Sanida klarić iz socijalnog udruženja "Bio idea" i rekla da je ovo konferencija koja će pomoći da se što više subjekata uključi u borbu protiv siromaštva i socijalne isključenosti i dodala.

11985

Audio zapis
RadioApatin.com

11986

Predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić je rekao da će se Apatin uvek odazivati ovakvim inicijativama i učiniti sve da rešavanju ovakvih problema u društvu pristupi iz svih aspekata iz kojih je u mogućnosti.

Audio zapis
RadioApatin.com

11987

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×