350 cm
24.0 °C
Apatin 23 °C

Najnovije vesti

Zapaženo 10. mesto za apatinske takmičarke na manifestaciji "Srbija u ritmu Evrope"

Roditeljsji sastanci za roditelje dece koja od jeseni polaze u vrtić i jaslice

U opštini Apatin prošle nedelje dve saobraćajne nezgode

Odigran prijateljski meč izmedju mladih šahista iz Sonte i Prigrevice

Kursna lista

Sutra u Apatinu turnir "Street volleyball Apatin 2018"

Petak, 25. maj 2018 god. | SPORT

13019

Festival ulične odbojke, pod nazivom "Street volleyball Apatin 2018 ", održaće se u našem gradu u subotu 26 maja . Ovaj međunarodni turnir održaće se na 20 terena u centru grada širom glavne ulice Srpskih Vladara .Odbojku će igrati dečaci i devojčice uzrasta od 9 do 16 godina podeljeni u osam kategorija.Početak turnira je zakazan u 10 časova.
Očekuje se dolazak preko 50 klubova koji će dovesti oko 200 ekipa sa više od 1000 takmičara.
Na turniru učestvuju klubovi iz BIH,Hrvatske i Srbije.
Za prve tri ekipe u svim kategorijama su obezbeđene medalje,pehari,kao i pojedinačne nagrade.
Na turniru će suditi 20 sudija sa teritorije Vojvodine.
Promoter turnira je Slađana Erić, igračica OK Vizura.
Turniru će prisustvovati i Zoran Radojičić,Prigrevčanin koji je direktor nauspešnijeg ženskog odbojkaškog kluba,šampiona Srbije Vizure.

13020

Street volleyball turnir Apatin predstavlja međunarodni ulični turnir u mini odbojci, koji ima za cilj da doprinese razvoju odbojke, stvaranju uslova za aktivnije učešće mladih u vrhunskom sportu, kao i uključivanju mlade populacije u sportske aktivnosti u slobodno vreme, kroz afirmaciju sportskog i takmičarskog duha.
Klubovi koji su se do sad prijavili i koji ce učestvovati na Street Vollley turniru Apatin 2018:
Drina Zvornik(RS-BIH), klubovi iz Hrvatske: AOK Osijek, Agrotehnika Osijek, KOP Retfala, OK Lovalium Valpovo, ŽOK Ferivi Višnjevac, zatim klubovi iz Srbije: Vizura Beograd, Crnjanski Beograd, Banja Koviljača, Pionir Beograd, Zaslon Šabac, MOK Kikinda, Novi Sad, Wolfland Karavukovo, Merkur B. Palanka, NS volley Team, Mladost Bački Petrovac, ŽOK Subotica, Hot Volley Beograd, CVS Elbraco Technoland Sombor, Blok Aut Temerin, Elan Volley Srbobran, Boom Volley Prigrevica, OK Sombor, Futog West, AS Čonoplja,,Partizan Bač,,ŽOK Kikinda,ŽOK Spartak Subotica,AS Beograd,Respekt Novi Sad,GOXIN Odžaci,Futog Volley,MOK Bečej, Warriors B Palanka,,Volleystars Kljajićevo, Stapar, Panonija B. Palanka, Hajduk Kula, Volleystars Zrenjanin, ŽOK Srbijanka 014 Valjevo, Klek Srbija šume, Vrbas i Apatin.

 

Odbojkaški klub Drina iz Zvornika prvi put učestvuje na street volley turniru u Apatinu. OK Drina  je klub koji  ima i mušku i žensku seniorsku ekipu,a  na ovaj turnir dolaze sa devojčicama dan ranije,tačnije u petak. Po dogovoru klubova, pionirke  OK Apatin i OK Drina će sutra odigrati prijateljsku utakmicu u hali Tehničke škole sa početkom u 19 i 30.

Zvorničanke su u ovoj sezoni izborile plasman na finalni turnir Republike Srpske na kom su zauzele 3 mesto i osvojile bronzanu medalju.
 
Odbojkaški klub Drina je klub koji je ispisao istoriju jer je sa seniorskim ekipama postao prvi šampion Republike Srpske i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.
Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.06.2018. god.

×