72 cm
23.9 °C
Apatin 27 °C

Najnovije vesti

Poziv udruženjima gradjana za prijavljivanje za projekat „Inicijativa za socijalnu dimenziju evropskih integracija“

Produžen rok za prijavljivanje za informatičke obuke

Somborska bolnica dobila novi kolonoskop-sledi rekonstrukcija

Deo grada sutra bez struje

Kursna lista

U Sonti održano školsko takmičenje u odbojci

Petak, 08. decembar 2017 god. | SPORT

12038

Juče je u Sonti održano opštinsko takmičenje u odbojci u konkurenciji osnovnih škola na kome su svoje predstavnike imale četiri škole i to Jožef Atila Kupusina, Mladost Prigrevica, Žarko Zrenjanin Apatin i Ivan Goran Kovačič Sonta.
U konkurenciji devojčica nakon pobeda u polufinalnim utakmicama sastale su se u finalu Apatinke i Prigrevčanke. Pobednice opšitnskog takmičenja su učenice OŠ Žarko Zrenjanin iz Apatina koje su u finalnoj utakmici sa 2:0 u setovima pobedile odbojkašice OŠ Mladost iz Prigrevice.
U utakmici za 3 mesto domaće odbojkašice učenice OŠ Ivan Goran Kovačič su bile bolje od učenica Jožef Atila iz Kupusine i zauzele 3 mesto.
U konkurenciji učenika dečaci OŠ Ivan Goran Kovačić iz Sonte su osvojili prvo mesto. Oni su sa 2:0 u setovima pobedili u finalu odbojkaše, učenike OŠ Jožef Atila iz Kupusine.
Pobednici opštinskog takmičenja za školsku godinu 2017-2018 godinu učenice OŠ Žarko Zrenjanin Apatin i učenici OŠ Ivan Goran Kovačić iz Sonte su stekli pravo učešća na okružnom takmičenju koje će biti održano 13 decembra 2017. godine u Kuli.
Odbojka je poslednjih osam godina najmasovniji školski sport u Srbiji,a tako je i poslednjih par godina u opštini Apatin,jer uglavnom učestvuju sve škole na opštinskom takmičenju u obe konkurencije.
U 2017 godini odbojka je bila jedini ekipni sport na opštinskom takmičenju u kom su učestvovale i takmičile se devojčice.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.07.2018. god.

×