71 cm
24.0 °C
Apatin 20 °C

Najnovije vesti

KMF "Apa-futsal" organizuje humanitarni turnir

Delovi Sonte i Apatina sutra bez struje

Branko Ćopić na Medjunarodnom prvenstvu Vojvodine u šahu

Sutra isplata novčane naknade nezaposlenim licima

Kursna lista

U pripremi projekat Sportskog saveza "Besplatna škola plivanja"

Utorak, 27. mart 2018 god. | SPORT

12633

U velikoj Sali opštine Apatin, danas je održana konferencija za medije na kojoj su sekretar sportskog saveza opštine Apatin Slobodan Bačić i profesor sporta i fizičkog vaspitanja Radomir Radujko govorili o projektu sportskog saveza koji će se realizovati uz podršku opštine Apatin.
Besplatna škola plivanja je projekat koji kreće da se realizuje od ove godine, a kako su sredstva ograničena, u prvoj godini će broj polaznika biti ograničen na 120. Građani će u narednom periodu biti informisani o terminu polaska i načinu prijava putem letaka i plakata, a važno je napomenuti da poziv važi za neplivače uzrasta od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. – rekao je Bačić.

12634

Audio zapis
RadioApatin.com

Apatin je grad na Dunavu, koji pored toga ima i Banju, te nam je cilj da se kroz projekat besplatne škole plivanja u ovoj i narednim godinama što više dece postanu plivači. Ove godine 120 dece će biti podeljeno u dve grupe. Sa decom će raditi kvalifikovani instruktori, a pored njih na decu će motriti i asistenti, jer je bezbednost dece na prvom mestu. Svaki instruktor će voditi grupu od 12 do 15 dečaka i devojčica, a jedan čas će trajati sat vremena nakon čega će deca uz pratnju moći da se igraju i opuste još pola sata. – izjavio je Radujko.

12635

Audio zapis
RadioApatin.com

Uredio: Jovana Cvetićanin

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

23.07.2018. god.

×