238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Predstava "Pepeljuga-tamo, ovde, svuda" predstvanik Apatina na Zonskoj smotri u Crvenki

U ponedeljak deo grada bez struje

Od utorka akcija suzbijanja krpelja u opštini Apatin

OBAVEŠTENјE O UPISU DECE U RADNIM ODELjENјIMA PREDŠKOLSKE USTANOVE U PRIGREVICI, SONTI, SVILOJEVU , KUPUSINI I NASELjU ROMA

Kursna lista

U petak u Apatinu promocija knjige "Pariski razgovori"

Četvrtak, 22. mart 2018 god. | KULTURA

12561

Narodna biblioteka “Miodrag Borisavljević” iz Apatina, poziva sve zainteresovane na promociju knjige “Pariski razgovori - Priče o Evropi duha”, koja će se održati u prostorijama biblioteke u Apatinu, u petak, 23. marta sa početkom u 18. časova. Kako se navodi, u predstavljanju knjige će učestvovati Đorđe Sibinović, Gordana Milosavljević Stojanović (urednik), Zoran Mandić, kao i autor knjige Živadin Mitrović.

Pariski razgovori je priča o umetnosti i uzbudljivom slikarskom duhu u Evropi tokom 20. veka. U knjizi se nalaze priče o raznim umetnicima koji su se napajali energijom u Parizu i unosili u ovaj graj boje sa svog tla. Autor razmenjuje misli životu, umetnosti, politici, društvu... Svoju životnu priču su ispričali Risto Stijović, Milan Konjović, Antoan Majo Maliarakis, Milorad Bata Mihailović, Petar Omčikus, Ljuba Popović, Jagoda Buić, Đorđe Ivačković, Radovan Kragulj, Miloš Šobajić, Živojin Turinski, Mark Le Bot.

Uredio: Jovana Cvetićanin

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

22.04.2018. god.

×