238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Izložbom fotografija i polaganjem venaca na spomen ploču poginulima od 1990-1999 obeležen "Dan sećanja na NATO agresiju"

Sajam zapošljavanja u Somboru

Sutra "Preduskršnji vašar" u Apatinu

Predstava "Hor bečkih dečaka"

Kursna lista

Apatinska policija održala tribinu "Dan otvorenih vrata"

Subota, 10. mart 2018 god. | Vesti

12457

U petak, 09.03.2018 godine, predstavnici  Policijske stanice Apatin, održali su tribinu "Dan otvorenih vrata". Tribina  je održana u višenamenskoj sali Osnovne škole „Žarko Zrenjanin" i prisustvovao je veliki broj učenika završnih razreda osnovne i srednje škole, kao i grupa građana iz Zapadnobačkog okruga zainteresovanih za rad u policiji. 

12458

Posetioci ove tribine, upoznati su sa radom Policije, čitavom procedurom obuke i školovanja, istorijom rada škole u Sremskoj Kamenici, kao i prelaskom "Srednje škole unutrašnjih poslova" u "Centar za osnovnu policijsku obuku".

"Dan otvorenih vrata", organizuje se na području svih Policijskih uprava i ne samo sa ciljem popularisanja profesije policajca, već i radi jačanja poverenja građana prema Policiji i stvaranja boljih međusobnih odnosa.
 
Tom prilikom prisutnima su prezentovani i uslovi konkurisanja kao i način i proces selekcije kandidata za osnovnu policijsku obuku.

 

 

Uredio: Jovana Cvetićanin

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

24.03.2018. god.

×