72 cm
23.9 °C
Apatin 27 °C

Najnovije vesti

Somborska bolnica dobila novi kolonoskop-sledi rekonstrukcija

Deo grada sutra bez struje

Lift i sanitetsko vozilo-nove investicije u apatinskom Domu zdravlja

Sledeće nedelje akcija odvoženja kabastog smeća u Prigrevici

Kursna lista

U petak i subotu novi filmski hitovi u bioskopu OKC Apatin

Sreda, 02. maj 2018 god. | KULTURA

12847

U bioskopu Kulturnog centra, u petak, 4. maja, sa početkom u 16 časova na repertoaru je sinhronizovani animirani avanturistički film za decu, u 3D projekciji, CVRLE, NIKAD NE LETIŠ SAM, iz 2018. godine.
Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći I prijatelji.
Cena ulaznice je 250 dinara.

12848

Od 18 časova, u istom bioskopu se prikazuje ruski akcioni avanturistički film IZVAN GRANICA REALNOSTI. U glavnim ulogama Antonio Banderas, Miloš Biković, Lyubov Aksyonova. Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Cena ulaznice je takodje 250 dinara.

*****

12849

U subotu, 5. maja, sa početkom u 16 časova, na repertoaru bioskopa Opštinskog kulturnog centra je animirani sinhronizovani film za najmladje, UKRADENA PRINCEZA.

Veličanstvena priča koja se događa u vreme hrabrih vitezova, prekrasnih princeza i čarobnjaka, koja će nam pokazati da je ljubav jača od bilo koje magije.

Ruslan, izgubljeni umetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje predivnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak, Černomor ukrade Milu kako bi njenu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

12850

Več od 18 i 21 čas, stariji ljubitelji filma mogu pogledati američki akcioni film OSVETNICI-RAT BESKRAJA, u 3d projekciji.
U glavnim ulogama Robert Downey Jr., Bendict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth,
Karte će biti položene, po poslednji put i to na ultimativni, najsmrtonosniji način do sada. Osvetnici i njihovi saveznici moraće da budu spremni da žrtvuju sve u pokušaju da savladaju moćnog Tanosa, pre nego što on uništi ceo univerzum.
Cena ulaznica za oba filma je 250 dinara.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.07.2018. god.

×