238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Deo grada i sutra bez struje

Nastavljaju se radovi na izgradnji sliva "Dunavac 2"

ODVOZ SMEĆA ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE

Bogojevo i deo Apatina sutra bez struje

Kursna lista

U petak "Dečiji bazar" u organizaciji UG "Moj Apatin"

Petak, 09. februar 2018 god. | Vesti

12341

Kao što smo i obećali, nastavljamo sa zanimljivim dešavanjima u našem gradu. U februaru, nešto za naše najmlađe sugrađane! 16. februara, sa početkom u 17.00 časova u fiskulturnoj sali Gimnazije "Nikola Tesla" u Apatinu biće organizovan dečiji bazar sa puno zanimljivih propratnih dešavanja. Pored dečije pijace na kojoj će deca od 4-10 godina moći da prodaju igračke i druge predmete koje sami naprave biće organizovane kreativne radionice uz pomoć naših prijatelja iz Cda Mestašce, prezentacija fiskulturnih vežbi naših prijatelja iz Kluba korektivne gimnastike - "Vežbaj za zdravlje", klovnovska predstava i još svašta nešto :) Roditelji, prijavite svoje klince koji žele da učestvuju ovde u inbox, broj malih izlagača je ograničen na 30 :) Za sve ostale koji žele samo da posete dečiji bazar prijave nisu potrebne, i naravno ulaz je besplatan za sve! Vidimo se!

12342

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

26.04.2018. god.

Zbog predstojećeg praznika (1.maj), JKP „NAŠ DOM“ Apatin, dana 1.maja (utorak) i 2.maja ove godine (sreda), neće vršiti redovan odvoz komunalnog otpada iz domaćinstava po rasporedu ulica za te dane. Odvoz komunalnog otpada iz domaćinstava, koji su bili na redu po rasporedu za 1. i 2.maj, vršiće se naredne nedelјe – tj. 8.05.2018. i 9.05.2018. godine.
Sutra 27.aprila zbog redovnog godišnjeg remonta neće biti električne energije od 9,00-13,00 časova u sledećim ulicama; Zvezdanska, Pionirska, 24.Oktobrai i u Muzičkoj ulici.
×