71 cm
24.0 °C
Apatin 20 °C

Najnovije vesti

KMF "Apa-futsal" organizuje humanitarni turnir

Delovi Sonte i Apatina sutra bez struje

Branko Ćopić na Medjunarodnom prvenstvu Vojvodine u šahu

Sutra isplata novčane naknade nezaposlenim licima

Kursna lista

U OKC Apatin održana konferencija za medije

Sreda, 04. april 2018 god. | Vesti

12710

U Kulturnom centru Apatin je održana konferencija za medije, na kojoj se novinarima obratila direktorka KC, Danijela Obradović, a govorila je o planovima i aktivnostima Opštinskog kulturnog centra.
Ona je dodala i da je posebno ponosna na digitalizaciju bioskopa, što je donelo veći broj projekcija, konkretno sa 51 na 82 na osnovu čega se i broj gledaoca povećao za 25% odnosno oko 4000 gledaoca je pogledalo neku od projekcija u 2017. godini. Broj gledaoca je znatno veći kada se tom broju doda i pozorišna publika. Posebno raduje činjenica da smo imali jako dobru saradnju sa PU „Pčelica“ Apatin i osnovnom školom, gde je samo poslednju predstavu pogledalo preko 1200 dece. Ovakve brojke daju vetar u leđa svima nama u Kulturnom centru, te se sa pravom nadamo još uspešnijoj 2018. godini.

12711

Audio zapis
RadioApatin.com

Najveći ponos Kulturnog centra Apatin je sopstveni projekat, predstava „Gorenje naroda“ koja je oborila sve dosadašnje rekorde. Naime za samo dva meseca, predstava je odigrana 5 puta i svaki put se tražila karta više. Posebno raduje činjenica da je ova predstava rediteljski prvenac našeg Apatinca Milana Vejnovića.
Veliko je zadovoljstvo videti da Apatin ima pozorišnu publiku koja ceni naš trud i rad. U prilog tome govori i činjenica da su karte za večerašnju predstavu Hor bečkih dečaka prodate za svega dva dana.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

23.07.2018. god.

×