238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Odbojkašice i košarkaši OŠ "Žarko Zrenjanin" učestvovaće na Školskoj olimpijadi u Novom Sadu

Dan državnosti Republike Srbije svečano obeležen i u našem gradu

"Orezana" vinova loza u apatinskom hramu povodom Sv. Trifuna, zaštitnika vinogradara

NSZ raspisuje javne konkurse za aktivnu politiku zapošljavanja

Kursna lista

U nedelju karate turnir "Apatinski pobednik"

Petak, 27. oktobar 2017 god. | SPORT

11803

Uz podršku SO Apatin i u organizaciji Karate kluba „Partizan“ Apatin će u nedelju biti centar karate sporta Vojvodine. Po jubilarni 10. put će se održati turnir „Apatinski pobednik“ koji je proteklih godina stvorio „ime“ i postao jedan od najkvalitetnijih karate turnira Srbije za mladje uzraste. Ove godine se u Apatinu očekuje nastup blizu 300 mladih karatista iz preko 20 klubova Vojvodine, a svoje učešće su najavili dugogodišnji sportski prijatelji „Partizana“, karate klubovi iz Doboja i Teslića u Republici Srpskoj.
Turnir se poklapa sa jubilejom, 40.godina postojanja KK „Partizan“ i u tom periodu je Apatin „iznedrio“ stotine kvalitetnih karatista, osvajača medalja i danas zaslužnih i primernih gradjana Apatina. Ovaj turnir će biti prilika da se promoviše jedna nova mlada generacija apatinskih karatista koji su već imali uspeha na brojnim revijalnim turnirima.
Na ovogodišnjem „pobedniku“ će nastupiti mladi apatinski karatisti u muškoj i ženskoj kategoriji u katama. Svečano otvaranje u sportskoj hali OŠ "Žarko Zrenjanin" je u 10 sati.

Uredio: DESK | Izvor: Apatinska plovarica

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.02.2018. god.

×