238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

U četvrtak u Svilojevu prvi zvanični sastanak LAG Apatin

Utorak, 28. novembar 2017 god. | Vesti

11997

U septembru ove godine, na konstitutivnoj skupštini, formirana je Lokalna akciona grupa opštine Apatin, kao i Upravni i Nadzorni odbor i Evaluaciona komisija, a čiji je proces izgradnje kapaciteta počeo još u maju ove godine. Lokalna akciona grupa obuhvata 5 naseljenih mesta opštine Apatin, sela Prigrevica, Sonta, Svilojevo i Kupusina i sam grad Apatin, a ova grupa će biti jedan od najvažnijih činilaca razvoja naše opštine, obzirom da će raditi na sagledavanju realnih potreba grupa, institucija, udruženja i pojedinaca u cilju razvoja preduzetništva i investicionih ulaganja na našem području, izjavila je Renata Kuruc, menadžer Lokalne akcione grupe Apatin.

11998

Audio zapis
RadioApatin.com

Renata Kuruc je najavila i prvi sastanak Lokalne akcione grupe za četvrtak, 30. novembar u Svilojevu, i pozvala sve zainteresovane grupe i pojedince da se uključe u rad ovog sastanka i predstave svoje probleme i potrebe u oblasti delovanja ove grupe.

11999

Audio zapis
RadioApatin.com

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×