238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

U četvrtak počinje Festival kratke forme "Potpis"

Ponedeljak, 25. septembar 2017 god. | KULTURA

11576

U organizaciji Opštinskog kulturnog centra održaće se trodnevni Festival kratke forme pod nazivom "Potpis" koji će trajati od 28.09. do 30.09.
U četvrtak, 28. septembra za 10 časova je u Galeriji "Meander" zakazana konferencija za novinare, u 12.30 časova uslediće promocija Izdavačke kuće "Kreativni centar i nove knjige za decu "Čudesno putovanje" autora Zlatka Vasića.
U 19 časova, u Narodnoj biblioteci "Miodrag Borisavljević", biće održana Promocija knjige kratkih priča i dodela nagrade "Miodrag Borisavljević", za najbolju kratku priču u 2017. godini. Ovogodišnji laureat je Dragana Mrdja, a govoriće pisci Rajko Lukač iz Beograda i Zlatko Vasić iz Apatina.
U petak, 29. septembra će u Galeriji "Meander biti otvorena medjunarodna izložba "EX libris" i proglašenje najboljeg rada. Od 20 časova, u velikoj sali Kulturnog centra, na programu je veče sa glumcem Nebojšom Ilićem Ciletom. U 19 časova će u istoj sali biti održano Veče kratkog filma pod nazivom "Seobe se nastavljaju večno", a u 20 časova će biti održan koncert muzičkog sastava "Duo Starčević".

11577

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×