72 cm
23.9 °C
Apatin 21 °C

Najnovije vesti

"Beer and deer festival" 3. avgusta u Apatinu

Košarkaši Apatina vicešampioni plej off-a

Poziv udruženjima gradjana za prijavljivanje za projekat „Inicijativa za socijalnu dimenziju evropskih integracija“

Produžen rok za prijavljivanje za informatičke obuke

Kursna lista

U četvrtak počinje Festival kratke forme "Potpis"

Ponedeljak, 25. septembar 2017 god. | KULTURA

11576

U organizaciji Opštinskog kulturnog centra održaće se trodnevni Festival kratke forme pod nazivom "Potpis" koji će trajati od 28.09. do 30.09.
U četvrtak, 28. septembra za 10 časova je u Galeriji "Meander" zakazana konferencija za novinare, u 12.30 časova uslediće promocija Izdavačke kuće "Kreativni centar i nove knjige za decu "Čudesno putovanje" autora Zlatka Vasića.
U 19 časova, u Narodnoj biblioteci "Miodrag Borisavljević", biće održana Promocija knjige kratkih priča i dodela nagrade "Miodrag Borisavljević", za najbolju kratku priču u 2017. godini. Ovogodišnji laureat je Dragana Mrdja, a govoriće pisci Rajko Lukač iz Beograda i Zlatko Vasić iz Apatina.
U petak, 29. septembra će u Galeriji "Meander biti otvorena medjunarodna izložba "EX libris" i proglašenje najboljeg rada. Od 20 časova, u velikoj sali Kulturnog centra, na programu je veče sa glumcem Nebojšom Ilićem Ciletom. U 19 časova će u istoj sali biti održano Veče kratkog filma pod nazivom "Seobe se nastavljaju večno", a u 20 časova će biti održan koncert muzičkog sastava "Duo Starčević".

11577

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

22.07.2018. god.

×