194 cm
22.0 °C
Apatin 19 °C

Najnovije vesti

Zlatne medalje za apatinske odbojkašice na street volley turniru u Odžacima

Deo grada do 12 časova bez vode

Pesme Zorana M. Mandića objavljene u časopisu “Savremenik”

U Prigrevici održane kvalifikacije za apatinski “Zlatni kotlić”

Kursna lista

U Banji Junaković otvoreno XVII Evropsko prvenstvo u kuglanju za slepe i slabovide

Utorak, 30. maj 2017 god. | SPORT

10860

Danas je u Banji Junaković otvoreno 17. Evropsko prvenstvo u kuglanju za slepe i slabovide. Uz prigodan program, dečije folklorne grupe KUD "Dunav" iz Apatina, kao i Gradskog hora "Jedinstvo" koji je izveo srpsku himnu "Bože pravde", članove devet evropskih ekipa i sve prisutne, pozdravili su Petar Dragović, predsednik Nacionalnog sportskog saveza slepih i slabovidih Srbije, Blagoje Marković, direktor Rehabilitacionog centra "Junaković" i Milan Škrbić, gradonačelnik opštine Apatin. Na prvenstvu učestvuje 9 reprezentacija: Slovenija, Hrvatska, Nemačka, Češka, Slovačka, Rumunija, Madjarska, Poljska i domaćin, reprezentacija Srbije.

10861

Nije slučajno što je Kuglaški savez Srbije izabrao upravo Apatin za domaćina ovog prestižnog prvenstva, rekao je Petar Dragović pozdravljajući kuglaše iz zemalja učesnica Evropskog prvenstva.

10862

Audio zapis
RadioApatin.com

Blagoje Marković, direktor RH centra "Junaković" je takodje pozdravio goste i vrhunske sportiste i poželeo im da se prijatno osećaju u Banji Junaković i dadu sve od sebe da stignu do najboljih rezultata i opet se vrate u Apatin.

10863

Audio zapis
RadioApatin.com

Na kraju je sve prisutne pozdravio i predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić i dodao da je za Apatin velika čast da ugosti najbolje kuglaše u Evropi i priušti im nezaboravnu sportsku atmosferu.

10864

Audio zapis
RadioApatin.com

10865

 

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

25.06.2018. god.

×