72 cm
23.9 °C
Apatin 21 °C

Najnovije vesti

"Beer and deer festival" 3. avgusta u Apatinu

Košarkaši Apatina vicešampioni plej off-a

Poziv udruženjima gradjana za prijavljivanje za projekat „Inicijativa za socijalnu dimenziju evropskih integracija“

Produžen rok za prijavljivanje za informatičke obuke

Kursna lista

Sutra u Apatinu "Dani Dunava"

Utorak, 03. jul 2018 god. | Život i zabava

13311

Drugu godinu za redom Kancelarija za mlade u saradnji sa JP za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin, Turističkom organizacijom Apatin i Kulturnim centrom Apatin obeležava međunarodni Dan Dunava.
Tim povodom u sredu 04. jula 2018. godine biće upriličen prigodan program koji počinje u 10 časova na „Marini“, gde će deca imati priliku da čuju mnoge zanimljivosti o „Gornjem Podunavlju“, učestvuju u likovnoj radionici na temu Dunav gde će najbolji radovi biti nagrađeni, a pored svega toga deca će imati i mogućnost besplatno da se provozaju brodićem „Apatinka“.
Program se nastavlja u popodnevnim satima na plaži kod restorana „Plava ruža“ gde će najmlađi uz zvuke tamburice kuvati apatinski riblji paprikaš, svi prisutni će moći da glasaju za najlepše fotografije poslate na konkurs za Dan Dunava 2018, u večernjim satima prikazivaće se dečiji film na bioskopu na otvorenom, a biće i jedno iznenađenje.
Za učešće u likovnoj radionici, kuvanju paprikaša, kao i za besplatnu vožnju brodićem „Apatinka“ za decu i odrasle, građani opštine Apatin se mogu prijaviti na telefon 025/5150068.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

22.07.2018. god.

×