350 cm
24.0 °C
Apatin 23 °C

Najnovije vesti

Zapaženo 10. mesto za apatinske takmičarke na manifestaciji "Srbija u ritmu Evrope"

Roditeljsji sastanci za roditelje dece koja od jeseni polaze u vrtić i jaslice

U opštini Apatin prošle nedelje dve saobraćajne nezgode

Odigran prijateljski meč izmedju mladih šahista iz Sonte i Prigrevice

Kursna lista

Stefan Dukić juniorski prvak Vojvodine

Sreda, 13. jun 2018 god. | SPORT

13179

Apatinski bokseri su na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine u boksu, koje je proteklog vikenda održano u Somboru ostvarili zapažene rezultate. BK Apatin je nastupio sa 6 takmičara a najsjajniju medalju i titulu prvaka Vojvodine u kategoriji do 80 kg. u Apatin je doneo Stefan Dukić, koji je rezultatom 3:0 u rundama savladao odličnog Dušana Drinčića, člana BK Černok iz Vrbasa. Dukiću je ovo nakon osvajanja titule prvaka Srbije u kategoriji školaraca, prvo zlato na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine kao i u kategoriji juniora.

13180

Darka Budišu i Vukašina Lukića u kategoriji mladih do 64 kilograma namučio je državni i evropski prvak, Nenad Jovanović, član BK Sloven iz Rume, pa su apatinskim bokserima pripale nagrade za treće i drugo mesto, odnosno Budiši bronza a Lukiću srebro. Đorđe Radonić, najmalađi član tima, osvojio je srebro. On je u kategoriji pionira do 35 kilograma, u finalnom meču izgubio od Matije Pižurice, člana BK Spartak iz Subotice. Drugi finalni meč, i isto tako srebro, osvojio je njegov stariji brat Milan Radonić. On se u kategoriji školaraca do 72 kilograma, u izuzetno neizvesnom meču, borio sa domaćinom Nikolom Božovićem iz BK Sombor koji je iskoristo prednost domaćeg terena i tesnu odluku sudija kako bi trijumfovao u ovom meču.
Nemanja Ćetković, prvak Srbije u kategoriji školaraca nije imao protivnika jer u njegovoj kategoriji nije bilo prijavljenih takmičara pa je ovaj perspektivni apatinski bokser ostao bez prilike da potvrdi ovogodišnji uspeh, i ponovo osvoji zlato.

13181

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.06.2018. god.

×