72 cm
23.9 °C
Apatin 27 °C

Najnovije vesti

Poziv udruženjima gradjana za prijavljivanje za projekat „Inicijativa za socijalnu dimenziju evropskih integracija“

Produžen rok za prijavljivanje za informatičke obuke

Somborska bolnica dobila novi kolonoskop-sledi rekonstrukcija

Deo grada sutra bez struje

Kursna lista

Sreten Vilotić Jele - novi šef stručnog štaba FK Bratstvo 1946

Ponedeljak, 11. decembar 2017 god. | SPORT

12053

Od nedelje na mestu šefa stručnog štaba FK Bratstvo 1946 iz Prigrevice postavljen je nekadašnji istaknuti fudbaler Mladosti, subotičkog Spartaka, Novog Sada, Tekstilca i PIK Prigrevice Sreten Vilotić, u krugu prijatelja poznatiji pod nadimkom iz detinjstva Jele.
Po rečima direktora Bratstva 1946 Saše Koraća odluka je donešena iz razloga što je klubu potreban trener, a naglašava da su do sada svi iz okoline dobijali priliku, pa nije korektno da je ne pruže i Vilotiću. On navodi da je Vilotić to zaslužio, jer je prikazao zavidno znanje u struci vodeći apatinsku Mladostm a pored toga svojevremeno je branio boje prigravačkog kluba.

12054

- Za mene je posebna čast što sam dobio ovakvu priliku. Naš dogovor je bio veoma kratak i posebno mi je drago što sam ponovo u fudbalskom društvu sa Sašom, sa kojim sam nekada igrao u apatinskoj Mladosti i odžačkom Tekstilcu. Daću sve od sebe da opravdam poverenje. Svestan sam svih izazova i onoga što je predamnom, ali da ne verujem u uspeh savesnog rada ne bih se prihvatio ovakve ponude. U ovom trenutku ništa ne obećavam, već želim da na miru pripremim program rada za predstojeće pripreme i da se detaljno upoznam sa svim pojedinostima, rekao je Sreten Vilotić.

12055

Nakon poslednjeg kola jesenjeg dela sezone u Srpskoj ligi Vojvodina, prigrevačko Bratstvo 1946 je prekinulo saradnju sa pet fudbalera. Pravo da potraže novu sredinu dobili su Aleksandar Ćovin, Dalibor Božičić, Danijel Fabre, Zlatko Liščević i golman Nikola Studen. Za sada je rešeno pitanje golmana, jer se mađu stative Bratstva vratio Nikola Ićitović, što je veliko pojačanje, a pred novim trenerom Sretenom Vilotićem je zadatak da pronađe adekvatne zamene za ostale igrače.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.07.2018. god.

×