238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

"Srebrnu" apatinsku šahistkinju primila Dubravka Korać

Petak, 10. novembar 2017 god. | Vesti

11898

Ženska i muška nacionalna šahovska selekcija Srbije, učestvovale su od 27. oktobra do 7. novembra, na Kritu, ne Evropskom prvenstvu u šahu za seniore. Član ženske reprezentacije bila je i najbolja apatinska šahistkinja, Marina Gajčin, koja je osvojila srebrnu medalju pojedinačno u ženskoj konkurenciji na petoj tabli.
Ona je u poslednjem kolu remizirala i prvenstvo je završila sa 5,5 poena iz 6 partija. Ovim rezultatom Gajčinova je svoj debi u seniorskoj reprezentaciji završila kao najuspešniji član reprezentacije Srbije u muškoj i ženskoj konkurenciji, i osvojila je jedinu medalju za Srbiju.

11899

Za Marinu Gajčin je priredjen prijem u zgradi Skupštine opštine, a primila je zamenik predsednika opštine Apatin, Dubravka Korać, koja joj je u ime lokalne samouprave i svih gradjana naše opštine, čestitala na najboljem uspehu u reprezentacije Srbije i zahvalila što na najbolji mogući način prezentuje našu opštinu i naš grad. Marina je skromno dodala da su sve to zvučna imena u šahu i da su sve njene protivnice po rejtingu bile bolje od nje, ali da je dala sve od sebe i na kraju osvojila srebro i za našu reprezentaciju i za naš grad ali i za sav lični trud koji je uložila pripremajući se za Evropsko prvenstvo u Grčkoj.

Audio zapis
RadioApatin.com

11900

 

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×