238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Deo grada sutra bez struje

U nedelju u Somboru smotra dela naoružanja i opreme PU Sombor

U subotu u Apatinu turnir "Street volleyball Apatin 2018"

Pikado Prvenstvo Srbije: Apatinsko finale pripalo Kovačeviću

Kursna lista

Prijavljivanje učenika za manifestaciju "Srbija u ritmu Evrope" do subote 27. januara

Ponedeljak, 22. januar 2018 god. | KULTURA

12196

“Srbija u ritmu Evrope” je najveće dečje muzičko takmičenje u zemlji, namenjeno deci osnovnog i srednjoškolskog uzrasta, talentovanoj za pevanje i ples. Program “Srbija u ritmu Evrope” koji će u 2018. godini, proslaviti jedan lep jubilej, 10 godina svog postojanja, podržavaju ambasade Evrope u Srbiji.
Odabrana deca imaće priliku da svoj talenat za pevanje i ples, tokom šestomesečnih priprema, unaprede uz pomoć profesora produkcije programa “Srbija u ritmu Evrope”, kao i da se na samom finalnom takmičenju koje će biti održano u junu mesecu 2018. godine, u gradu Nišu koji je odneo pobedu u sezoni koja je za nama, druže sa vršnjacima iz cele Srbije, koji predstavljaju svoje opštine i gradove. Pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija i gledaoca koji glasaju putem SMS-a, a samo finale manifestacije biće emitovano u direktnom prenosu na televiziji sa nacionalnom frekvencijom (Prva Srpska Televizija – PRVA TV). Upravo, iz tog razloga potrebno je da škole selektuju najkvalitetniju decu za audiciju, kako bi od najboljih, produkcija programa “Srbija u ritmu Evrope” odabrala najbolje koji će braniti boje opštine Apatin i ambasade koja lokalnoj samoupravi bude dodeljena za partnera.

12197

Prilikom prijave, potrebno je da deca koja pevaju navedu dve ili više pesama s kojima će se predstaviti na audiciji, dok plesači sa sobom na flešu (USB) ponesu muziku uz koju će igrati.
Spisak dece koja će pristupiti audiciji, s naznakom da li pevaju ili plešu, potrebno je dostaviti opštinskom/gradskom koordinatoru najkasnije dva dana pre audicije, kako bi isti bio prosleđen produkciji programa “Srbija u ritmu Evrope”.
Audicija u Apatinu, održaće se u ponedeljak 29.01.2018.godine u velikoj sali Doma Kulture sa početkom u 15 časova.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

25.05.2018. god.

×