72 cm
23.9 °C
Apatin 27 °C

Najnovije vesti

Somborska bolnica dobila novi kolonoskop-sledi rekonstrukcija

Deo grada sutra bez struje

Lift i sanitetsko vozilo-nove investicije u apatinskom Domu zdravlja

Sledeće nedelje akcija odvoženja kabastog smeća u Prigrevici

Kursna lista

SPS OO APATIN - DR ŽIVORAD SMILJANIĆ i MIODRAG BAKIĆ mogu da budu na listi za člana saveta mesne zajednice

Sreda, 02. avgust 2017 god. | Vesti

11292

Na jučerašnje saopštenje SNS-a odmah je reagovao OO SPS-a u Apatinu saopštenjem u kojem se kaže:

SAOPŠTENJE

„U poslednje dve nedelјe intezivirane su aktivnosti u vezi sa izborima za Savete mesnih zajednica. SNS izvršila je neviđeni pritisak na kandidate Socijalisticke Partije Srbije Opštinski odbor Apatin u smislu ucena, pretnji njima i njihovim porodicama i odustajanja istih od kandidature. Ovih dana SNS deli pakete i novac onima koji treba da  glasaju za njih. Sve to stvara nezdravu atmosferu i iritira poštene građane.
U novokomponovanoj Skupštini opštine Apatin trenutno se nalazi odbornik Bulat Boro koji je od juna prošle godine do danas član saveta mesne zajednice Prigrevica. Agencija za borbu protiv korupcije na ovakvu situaciju nije reagovala a i sam odobornik Boro Bulat je na sednici skupštine rekao da je njemu ova agencija to dozvolila.

Na sastanku Opštinske izborne komisije predstavnici opštinkse vlasti informisali su ovo telo da nepostoje zakonske prepreke da odbornici mogu da budu i članovi Saveta mesne zajednice. Saopštenje koje je dala SNS niko nije potpisao od strane Agencije za borbu protiv korupcije.

Prema tome kandidati DR ŽIVORAD SMILJANIĆ i MIODRAG BAKIĆ mogu da budu na listi za člana saveta mesne zajednice i da na taj način ne krše pozitivne zakonske propise. Verujemo da će građani da prepoznaju prave vrednosti svih kandidata pa i naših i da će istina da pobedi.“

SPS OO APATIN

Uredio: DESK | Izvor: SPS OO APATIN

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.07.2018. god.

×