238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Deo grada i sutra bez struje

Nastavljaju se radovi na izgradnji sliva "Dunavac 2"

ODVOZ SMEĆA ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE

Bogojevo i deo Apatina sutra bez struje

Kursna lista

Sledeće nedelje za najmladje-prepodnevna projekcija filma "Ferdinand"

Petak, 26. januar 2018 god. | KULTURA

12256

U nedelju, 04.02.2018. godine, OKC Apatin organizuje prepodnevnu filmsku projekciju. Na zahtev mnogobrojne dece i roditelja prikazaćemo najgledaniji dečji film prethodnog meseca, a matine termin je u 12 časova. Pustolovine bika Ferdinanda i družine sa farme deca će imati priliku da gledaju u 3D tehnologiji. Animirani film je sinhronizovan pa omogućava da i najmlađa deca uživaju u ovom zanimljivom bioskopskom ostvarenju.
Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu.
Dužina trajanja filma: 108 min.
Država/godina: USA/2016.
Žanr: animirani, avantura, porodični
Glumci: Džon Sina, Kejt Mek Kinon, Đina Rodrigez i Entoni Anderson.
Režiser: Carlos Saldanha
Cena ulaznica je 250 dinara.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

26.04.2018. god.

Zbog predstojećeg praznika (1.maj), JKP „NAŠ DOM“ Apatin, dana 1.maja (utorak) i 2.maja ove godine (sreda), neće vršiti redovan odvoz komunalnog otpada iz domaćinstava po rasporedu ulica za te dane. Odvoz komunalnog otpada iz domaćinstava, koji su bili na redu po rasporedu za 1. i 2.maj, vršiće se naredne nedelјe – tj. 8.05.2018. i 9.05.2018. godine.
Sutra 27.aprila zbog redovnog godišnjeg remonta neće biti električne energije od 9,00-13,00 časova u sledećim ulicama; Zvezdanska, Pionirska, 24.Oktobrai i u Muzičkoj ulici.
×