238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

TRENINZI BEZBEDNE VOŽNJE ZA MATURANTE APATINA, SOMBORA I ODŽAKA

Apatinski takmičari pri kraju priprema za "Ritam Evrope"

U petak novi filmski hitovi u bioskopu OKC

Odbojkašicama OŠ "Žarko Zrenjanin" za dlaku izmakla medalja na 8. SOŠOV-u

Kursna lista

Savez paraplegičara i kvadriplegičara održao predavanje "Još uvek vozim"

Utorak, 08. maj 2018 god. | Vesti

12876

U Organizaciji Opštinskog Saveta za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Apatin, Savez paraplegičara i kvadriplegičara Srbije je održao predavanje "Još uvek vozim" koji je bila namenjena svim učenicima završnih razreda Tehničke škole sa domom učenika Apatin, Gimnazije "Nikola Tesla" Apatinu i Srednja Građevinska i drvopreređivačka stručna škola u Apatinu.
Predavanja su održana 07.05.2018. u 11 časova u Tehničkoj školi i u 13 časova u prostorijama Gimnazije "Nikola Tesla" Apatinu i Srednje Građevinske i drvopreređivačke stručne škole u Apatinu.

12877

Cilj predavanja je bio da se mladima ukaže na probleme i posledice saobraćajnih nezgoda, od strane učesnika saobraćajnih nezgoda. Predavači su bile osobe sa invaliditetom (korisnik invalidskih kolica) koji su stekli invaliditet u saobraćajnim nezgodama. nesreći, a koja su obučena od strane stručnjaka iz Agencije za bezbednost saobraćaja za ovakav vid edukacije.
Ovo predavanje je još jedno u nizu planiranih, koji se odnose na prevenciju saobraćajnih nezgoda, a koje je Savet za koordinaciju bezbednosti saobraćaja opštine Apatin organizovao. Do sada su ova predavanja uspešno održavana i medijski propraćena u 35 gradova i opština Srbije i prvi put na teritoriji Opštine Apatin.

12878

12879

12880

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

23.05.2018. god.

×