238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

Sanirana divlja deponija u Sonti

Sreda, 04. oktobar 2017 god. | Vesti

11647

U sklopu akcije sanacije divljih deponija na području sela u opštini Apatin, nakon izvršenih radova u Svilojevu i Prigrevici, proteklih dana izvršena je i sanacija divlje deponije u naseljenom mestu Sonta, sa ukupne površine od 60 000 m2. Komunalni odtpad koji se nalazio na pomenutoj lokaciji odvežen je na glavnu deponiju u Apatinu, deo građevinskog otpada i biomase je isplaniran na postojećoj lokaciji, gde će i dalje biti mesto za odlaganje te vrste otpada. Na sanaciji ove deponije bili su angažovani svi raspoloživi resursi JKP „Naš dom“, kao i dodatna mehanizacija.

11648

Akciju sanacije divljih deponija u naseljenim mestima opštine Apatin, finansirana je od strane Pokrajinskog sekreterijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, uz učešće lokalne samouprave.
Ukupna vrednost predmetnih radova iznosi 5.290.000 dinara.

11649

11650

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×