238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

ODRŽAN 10. RIBOLOVAČKI TROFEJ MIROSLAV SMILJANIĆ CRV

Nedelja, 23. oktobar 2016 god. | Život i zabava

9355

Povodom 24.Oktobra dana oslobodjenja apatinske opštine Udruženje sportskih ribolovaca “Bucov” organizovalo je sada već tradicionalni 10. Memorijal “Miroslav Smiljanić-Crv” u lovu ribe udicom na plovak.

9358

Ovim memorijalom apatinsko udruženje ribolovaca simbolično je završilo sezonu. Nastupili su pecaroši iz zapadnobačkog okruga, a specijalni gost je bio Đerđ Varga iz Mađarske. Prvo mesto je osvojio Milan Ćopić iz USR Bucov sa 1235 grama ulovljene ribe. Drugi je bio Slobodan Mihajlović (Medžik Fish Sombor) koji je ulovio  770 grama, a treći Apatinac Milorad Blanuša  sa 760 grama.

9361

Utešne nagrade za četvrto, odnosno dva poslednja mesta u vidu pecaroških suvenira koje je doneo  Djerdj Varga dobili su  Zornjan Janko (JMN Odžaci), Milutin Bijedić  (Smudj 1955 Crvenka) i Miroslav  Joksimović (Šaran Bezdan).

9359

Miroslav Smiljanić je ostao upamćen kao dugogodišnji aktivista i ljubitelj ribolova, čovek koji je dao ogroman doprinos razvoju ribolovnog sporta u Apatinu, ali i početku izgradnje zgrade u Marini u kojoj se danas nalaze prostorije USR “Bucov”.

9360

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×