238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

TRENINZI BEZBEDNE VOŽNJE ZA MATURANTE APATINA, SOMBORA I ODŽAKA

Apatinski takmičari pri kraju priprema za "Ritam Evrope"

U petak novi filmski hitovi u bioskopu OKC

Odbojkašicama OŠ "Žarko Zrenjanin" za dlaku izmakla medalja na 8. SOŠOV-u

Kursna lista

PRVE FUDBALSKE KORAKE I ZNANJE STEKAO U APATINU - USKORO NA SVETSKOM FUDBALSKOM PRVENSTVU U RUSIJI

Sreda, 09. maj 2018 god. | SPORT

12892

Aleksandar Šušnjar - OLIMPIKOVAC

Fudbaler koji je svoje prvo fudbalsko znanje stekao u školi fudbala "Olympique" iz Apatina, Aleksandar Šušnjar, našao se na širem spisku seniorske fudbalske reprezentacije Australije među igračima koji treba da nastupe na World Cup-u  2018 koji za nešto više od mesec dana počinje u Rusiji.

12891

Sretena Kenića, Aleksandrovog prvog trenera koji trenutno radi kao trener u Švedskoj ova vest da je Aleksandar na spisku za mundijal, izuzetno je obradovala. Za naš radio Sreten kaže:

12889

- „Bila nam je čast sto smo imali priliku da saradjujemo sa momkom kakav je Aleksandar. On treba da buder primer deci kako se veruje u svoje snove i nikada ne odustaje od njih. Drago mi je da smo bar malo pomogli Aleksandru u njegovom fudbalskom razvoju. Želimo mu svu sreću u predstojećim pripremnim utakmicama za najveće takmičenje koje postoji u fudbalu a to je Svetako prvenstvo u Rusiji".

12890

Aleksandar je posle prešao u  FK Crvenu Zvezdu. Posle šest meseci u Zvezdi prelazi u ekipu sa Banjice FK "Rad". Na njegove dobre partije ne ostaje imun ni selektor Srbije za generaciju 95. godište, Nenad Sakić, a za selekciju Srbije debituje 2o11. godine kada kadetska reprezentacija Srbije igra ciklus kvalifikacija za "Euro 2o12. gde na utakmici Srbija – Armenija, Aleksandar je upisuje svoju prvu utakmicu debitujući za Srbiju.

12888

Aleksandar Šušnjar sada igra u Češkoj za FK Mlada Boleslava koji igra u prvoj ligi Češke.

 

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

23.05.2018. god.

×