238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

TRENINZI BEZBEDNE VOŽNJE ZA MATURANTE APATINA, SOMBORA I ODŽAKA

Apatinski takmičari pri kraju priprema za "Ritam Evrope"

U petak novi filmski hitovi u bioskopu OKC

Odbojkašicama OŠ "Žarko Zrenjanin" za dlaku izmakla medalja na 8. SOŠOV-u

Kursna lista

Prigrevica "Majskim svečanostima" obeležila Dan oslobodjenja u Drugom svetskom ratu

Nedelja, 13. maj 2018 god. | Vesti

12920

Prigrevica je u okviru „Majskih svečanosti“, trodnevnim kulturno-umetničkim, sportskim i zabavnim programom, obeležila Dan oslobođenja u Drugom svetskom ratu, Dan kolonizacije sela, Dan Spomen-biblioteke i Dan Mesne zajednice sela.
Tim povodom, danas su na Trgu heroja, nakon intoniranja himne i obraćanja predstavnika SUBNOR-a vence na spomen obeležja položile prisutne delegacije koje je ispred opštinske uprave Apatin predvodila zamenica predsednika opštine Apatin Dubravka Korać sa pomoćnikom predsednika opštine Apatin za investicije Jevtom Milojevićem.

12921

Nakon polaganja venaca, u Domu kulture je priređena svečana akademija. Prisutnima su se na početku obratili sekretar MZ Prigrevica Mile Vujaklija i zamenica predsednika opštine Apatin Dubravka Korać koja je izrazila zahvalnost svima onima koji su svoje živote dali za slobodu u kojoj sada živimo, što nam svima čini obavezu da im se delima koja činimo u budućnosti odužimo i zahvalimo.
Prigrevica skoro tri veka čeka na izgradnju pravoslavnog Hrama u svom selu, i to je nešto što se od naše generacije očekuje da završimo u narednom periodu. – rekla je Koraćeva.
U nastavku programa usledio je kulturno umetnički program koji je pripremio KUD Prigrevica.

12922

12923

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

23.05.2018. god.

×