238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Deo grada i sutra bez struje

Nastavljaju se radovi na izgradnji sliva "Dunavac 2"

ODVOZ SMEĆA ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE

Bogojevo i deo Apatina sutra bez struje

Kursna lista

PRIGREVČANI TRADICIONALNO OBELEŽILI PALJENјE BADNJAKA

Subota, 06. januar 2018 god. | Vesti

12167

Tradicionalno proslavanje Badnje večeri u Prigrevici, počelo je večernjim Bogosluženjem u Bogomolјi sv. apostola Marka, u 16:30, a zatim je ispred Bogomolјe tradicionalno i zapalјen Badnjak.
U Bogosluženju su učestvovali prezviteri i parosi apatinski, sveštenici Želјko Vasić i Mladen Glušac, đakon Ljubiša Čović iz Prigrevice, kao i protojerej-stavrofor, otac Dušan Nišević, nekadašnji paroh apatinski.

12168

Obeležavanju palјenja Badnjaka prisustvalo je i mnogo meštana, kao i onih koji već dugo godina ne žive u Prigrevici, ali dolaze u toku praznika.
U Prigrevici se, pored organizovanog palјenja Badnjaka u organizaciji crkvene opštine Apatin, Badnjak palio i ispred preduzeća Džimi Komerc.

12170

Proslava Badnje večeri, u organizaciji Džimi Komerca, pored palјenja badnjaka upriličena je i vatrometom. Okupio se veliki broj meštana, prijatelјa i gostiju firme, a prisutnima se, uz čestitke, obratio i predsednik opštinskog odbora Narodnog slobodarskog pokreta, gospodin Perica Popić. Proslavi je prisustvovao i generalni sekretar pokreta, gospodin Marko Teslić.
12169

Uredio: DESK | Izvor: NOVE APATINSKE NOVINE

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

27.04.2018. god.

×