214 cm
22.0 °C
Apatin 10 °C

Najnovije vesti

POSETA APATINU KADETA RUSKE KADETSKE ŠKOLE PLANIRANA ZA 26. JUN

POZIV ZA III MEĐUNARODNU IZLOŽBU EX LIBRISA

KONKURS OPŠTINE APATIN ZA PODSTICAJE U PČELARSTVU I STOČARSTVU

PODELA APATINSKIH SENIOR KARTICA POČINJE U PONEDELJAK

Kursna lista

Prigrevački atletičari ostvarili značajan uspeh na Dvoranskom prvenstvu Srbije za mlađe pionire

Utorak, 20. februar 2018 god. | SPORT

12377

Na Dvoranskom prvenstvu Srbije za mlađe pionire koje je održano u subotu 17.02.2018. godine u Beogradu, članovi Atletskog kluba "Omladinac" iz Prigrevice su ostvarili zapažene rezultate.
U kvalifikacionim trkama na 60m nastupili su Branislav Tadić, Jovana Čović, Nevena Gajić i Nikolina Korica. Na osnovu postignutih rezultata mesto među najbržih osam u finalnim trkama obezbedili su B. Tadić i J. Čović. U muškoj konkurenciji, Branislav je uspeo da se domogne pobedničkog postolja osvojivši 3. mesto rezultatom 6,63. Uspeh je tim veći ako se uzme u obzir da je imao godinu dana starije konkurente. Kod devojaka, Jovana je u isto neizvesnoj finalnoj trci istrčala svoj lični rekord 8,71 zauzevši 5. mesto. Ovaj rezultat takođe ima težinu jer je pored isrtčanog ličnog rekorda imala jaku konkurenciju od 65 devojaka koje su nastupile u kvalifikacijama. Nevena Gajić je pobedila u svojoj kvalifikacionoj grupi, ali za finale nedovoljnim rezultatom 9,07, dok je Nikolina Korica bila 4. u svojoj kvalifikacionoj trci sa vremenom 9,74.

12378

"Ovo je još jedan u nizu fenomenalnih rezultata naših mladih atletičara, ovaj put na najjačem mogućem takmičenju u našoj zemlji, a to je državno prvenstvo. Prezadovoljan sam ostvarenim rezultatima na početku sezone i nadam se da ćemo tako nastaviti tokom cele godine. Dostojno smo prezentovali atletiku na najvišem mogućem nivou, kao i naš klub, opštinu i Prigrevicu. Zato se nadamo da ovi rezultati naše ekstra talentovane dece neće ostati neprimećeni i očekujemo punu podršku kako bi nastavili u istom ritmu." - izjavio trener Bojan Tomašević.

12379

12380

 

 

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

24.06.2018. god.

×