462 cm
4.0 °C
Apatin -3 °C

Najnovije vesti

U opštini Apatin prošle nedelje jedna saobraćajna nezgoda

"Srbija u ritmu Evrope" zaplesaće i u našem gradu-prijavite se!

JKP "Naš dom" dobilo novi kamion-smećar

U TOKU JE DOSTAVLJANJE PREDLOGA ZA NAJUSPEŠNIJE SPORTISTE APATINA U 2017. GODINI

Kursna lista

PREKO 100 POLJOPRIVREDNIKA UZ PODRŠKU SO APATIN POSETILO POLJOPRIVREDNI SAJAM U NOVOM SADU

Ponedeljak, 15. maj 2017 god. | Vesti

#FOTO1

Uz podršku lokalne samouprave preko 100 poljoprivrednih proizvodjača iz apatinske opštine je poslednjeg sajamskog dana organizovano posetilo Poljoprivredni sajam u Novom Sadu. U skoro devet decenija postojanja najveće poljoprivredne sajamske manifestacije na Balkanu, po prvi put je lokalna samouprava u Apatinu omogućila poljoprivrednicima iz opštine da besplatno posete ovu manifestaciju, a u cilju upoznavanja sa novim tehnologijama i dostignućima u sektoru poljoprivrede, a koji će im mnogo značiti u daljem radu i postizanju što veći prinosa. 
 
"Naša je želja da i na ovaj način uspostavimo i održimo kontakt sa poljoprivrednicima u celoj opštini, a naša lokalna samouprava će im i u daljem periodu biti na usluzi pri rešavanju svih problema, a sve u cilju daljeg unapređenja poljoprivredne proizvodnje u apatinskoj opštini." - rekao je Đorđe Vignjević savetnik predsednika opštine za poljoprivredu. 
 
Na ovogodišnjem 84. po redu sajmu za posetioce je pripremljena bogata izložba poljoprivredne mehanizacije, a kao i Nacionalna izložba stoke i izložba organske proizvodnje, ali i brojni atraktivni sadržaji za posetioce. 
 
Nema sumnje da će zahvaljujući angažovanju SO Apatin ratari iz opštine naći, videti i kupiti sve što ih interesuje a u cilju unapređenja proizvodnje i što boljih rezultata. 
Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

16.01.2018. god.

×