156 cm
24.0 °C
Apatin 18 °C

Najnovije vesti

Članovi kampa mladih istraživača uredili plažu na Dunavu

Uhapšeno 19 osoba, a protiv 75 podnete prijave zbog krivičnih dela iz oblasti privrede i korupcije

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas proslavljaju Petrovdan

Nastavljaju se radovi na započetim investicijama u gradu

Kursna lista

Predsednik Vlade AP Vojvodine danas u Apatinu otvorio pogon kompanije "Insert"

Četvrtak, 02. novembar 2017 god. | Vesti

11843

Danas je u Apatinu boravio predsednik Vlade AP Vojvodine, Igor Mirović. On je u 11 časova svečano otvorio novi pogon kompanije za proizvodnju obuće „Insert“ u Apatinu u ulici Trg oslobođenja. Otvaranju su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave, na čelu sa predsednikom opštine Milanom Škrbićem, predstavnici pokrajinske Vlade i novootvorenog preduzeća, a nakon obilaska fabrika i kratkog razgovora sa zaposlenima, Mirović se obratio prisutnima i poželeo uspešan početak rada novog pogona.

11844

Audio zapis
RadioApatin.com

11845

Na radnom sastanku predsednika vlade Vojvodine, Igora Mirovića i predsednika opštine Apatin, Milana Škrbića sa saradnicima, Mirović se osvrnuo na celokupnu privrednu situaciju u Apatinu, ali i u celoj pokrajini, i istakao da je ovo jedan veliki korak od mnogo njih koje treba napraviti radi poboljšanja privredne slike u našoj opštini i okrugu, i dodao da je ovo izuzetno pogodna privredna zona, tim pre što je situacija sa apatinskom lukom već gotovo potpuno izvesna, i tom prilikom rekao.

11846

Audio zapis
RadioApatin.com

11847

Predsednik opštine, Milan Škrbić se zahvalio predsedniku pokrajinske Vlade i naglasio da se ovde neće stati sa otvaranjem novih pogona, a samim tim i radnih mesta, a da će lokalna samouprava, uz pomoć Vlade Vojvodine učiniti sve da već naredna godina, bude godina investicija u našoj opštini.

11848

Audio zapis
RadioApatin.com

11849

11850

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

15.07.2018. god.

×