238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Predstava "Pepeljuga-tamo, ovde, svuda" predstvanik Apatina na Zonskoj smotri u Crvenki

U ponedeljak deo grada bez struje

Od utorka akcija suzbijanja krpelja u opštini Apatin

OBAVEŠTENјE O UPISU DECE U RADNIM ODELjENјIMA PREDŠKOLSKE USTANOVE U PRIGREVICI, SONTI, SVILOJEVU , KUPUSINI I NASELjU ROMA

Kursna lista

PREDSEDNIK OO NSP APATIN ČESTITAO VASKRS SVIM GRAĐANIMA

Nedelja, 08. april 2018 god. | Vesti
12724
Predsednik Opštinskog odbora Narodnog slobodarskog pokreta (NSP) Apatin, gospodin Perica Popić, uputio je vaskršnju čestitku svim građanima opštine Apatin:
 
- Iskoristio bih priliku da u ime NSP ,kao i svoje lično ime, svim građanima opštine Apatin, koji proslavljaju najradosniji hrišćanski praznik po Julijanskom kalendaru, uputim čestitke uz želju da u periodu koji je pred nama svi zajedno pokušamo ostvariti barem minimum sloge i razumevanja, pre svega među našim najbližima,a potom i sa širom društvenom zajednicom.
 
U vremenu opšte tenzije i neizvesnosti, koji u svakom smislu permanentno utiču, kako na kvalitet života, tako i na odnose među ljudima i organizacijama, mir i tolerancija su jedino što može da nas oplemeni i pruži nam preko potrebno spasenje i stabilizaciju u našoj sredini.
 
Svim građanima opštine Apatin želim mir i radost, i da u narednom periodu, u znaku Hristovog vaskrsenja i mi zajedno pobedimo sve nedaće i uzdignemo se kao društvo. Srećan Uskrs! Hristos Vaskrse!
Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

22.04.2018. god.

×