72 cm
23.9 °C
Apatin 21 °C

Najnovije vesti

"Beer and deer festival" 3. avgusta u Apatinu

Košarkaši Apatina vicešampioni plej off-a

Poziv udruženjima gradjana za prijavljivanje za projekat „Inicijativa za socijalnu dimenziju evropskih integracija“

Produžen rok za prijavljivanje za informatičke obuke

Kursna lista

Pred apatinskim košarkašima narednih dana veliki izazovi

Sreda, 04. jul 2018 god. | SPORT

13321

Pred košarkašima Apatina su veliki izazovi u narednih 10 dana. Borba za prvo mesto u plej ofu Letnje lige Vojvodine i plasman u Drugu regionalnu ligu „Sever“ od jeseni.
Apatinci su odlično odigralu grupnu fazu i okviru „B“ grupe i sa liderske pozicije ušli u finalne mečeve i uradiće sve da taj pobednički niz i nastave. Pred njima su četiri ključne utakmice i borba sa još tri ekipe za pobednika ovogodišnje Letnje lige Vojvodine za teritoriju Bačke. Prvi izazov za košarkaše iz Apatina biće gostovanje u Futogu ekipi Basket stars koja će sve uraditi da na svom parketu iznenadi favorizovane goste i unese dodatnu dramatiku u plej of koji počinje sutra . Pored ekipe Apatina i Basket starsa za pobedu u ovogodišnjoj Letnoj ligi boriće se još dva tima : novosadski Odeon basket i Proleter iz Ravnog Sela koji je pored košarkaškog kluba Apatin glavni favoriti ove finale serije takmičenja.
U timu iz Apatina svesni su takav ih izazov čeka i veoma motivisani ulaze u ove četiri utakmice i veruju da uz maksimalno zalaganje na terenu i podršku sa tribina mogu do željenog cilja ,a on je plasman u Drugu regionalnu ligu Sever ove jeseni.
Utakmica između domaćeg Basket starsa i košakaša Apatina igra se u četvrtak u sporskoj hali u Futogu sa početkom od 18 časova. Apatinci će na ovom veoma bitnom meču nastupiti u kompletnom sastvu , a najviše se očekuje od onih najiskusnijih Nebojše Smiljanića , Somborca Momira Genala, Subotičanina Ognjena Prlje i Ivana Đurkovića
pojačanja iz Vrbasa.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

22.07.2018. god.

×