238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

Poslednji radni sastanak LAG-a održaće se u sutra

Sreda, 21. jun 2017 god. | Vesti

10993

Poslednji radni sastanak za definisanje okvira strategije i projektnih predloga Lokalne akcione grupe biće održan sutra, 22.06.2017 u 17h u sali SO Apatin.
Ideje i predloge treba poslati na email adresu vesna.gojkovic@microgrupa.com do srede 21.06. kako bi se sugestije obradile i u jasnom obliku predstavile grupi.
Svi koji nisu dali svoje mišljenje na dokument "Identifikacija područja" i SWOT analiza, treba to da učine, kao i svi oni koji nisu popunili Profil da isti dostave (u prilogu).
Na sastanku će se isključivo govoriti o projektnim predlozima za područje, kao i usagalašavanju strateških pravaca.
Nakon ovog sastanka, biće održan još jedan na kojem će se isključivo govoriti o Statutu i svim njegovim bitnim elementima, kao i predlaganju predstavnika organa upravljanja i stručnog tela LAG-a.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×