238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Deo grada sutra bez struje

U nedelju u Somboru smotra dela naoružanja i opreme PU Sombor

U subotu u Apatinu turnir "Street volleyball Apatin 2018"

Pikado Prvenstvo Srbije: Apatinsko finale pripalo Kovačeviću

Kursna lista

Počeli turniri "Jelen Kup 2017" širom Srbije u organizaciji Apatinske pivare

Petak, 16. jun 2017 god. | SPORT

10982

Tradicionalno takmičenje u malom fudbalu Jelen KUP 2017, na kome ekipe na lokalnim turnirima u gradovima i opštinama širom Srbije imaju priliku da pokažu svoje fudbalsko umeće, počinje ove nedelje turnirima u Borči (15.juni), Smederevu i Novom Sadu (16. juni). Ove godine specijalnu podršku Jelen kupu daće i ekipa glumaca i umetnika koji igraju za tim Art foodball Srbija.
Nadmetanja u malom fudbalu će se održati tokom leta u 16 gradova i opština i to u Lazarevcu, Žablju, Bečeju, Požarevcu, Beogradu, Vršcu, Smederevu, Novom Sadu, Bajmoku, Selevcu, Borči, Pančevu, Bačkom Petrovcu, Bačkoj Topoli, Svrljigu i Grocki.

10983

Pobednik svakog lokalnog turnira plasiraće se u finale Jelen KUP-a koje će biti održano 9. septembra 2017. na stadionu FK „Profesor Bolesnikov“ u Novom Sadu.
Šesnaest šampionskih ekipa boriće se za osvajanje pehara i nagrade za celu ekipu. Jelen je ove godine pripremio specijalnu nagradu za pobednike – putovanje u Rim na utakmicu Roma-Lacio.
Jelen KUP se održava kao podrška odabranim turnirima u ovom sportu u Srbiji. Apatinska pivara i Jelen pivo na ovaj način pružaju podršku lokalnim timovima i igračima, nagrađuju ih za njihov trud, rad, sportsko zalaganje, fer plej i pravi primer sportskog duha.

10984

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

25.05.2018. god.

×