238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

TRENINZI BEZBEDNE VOŽNJE ZA MATURANTE APATINA, SOMBORA I ODŽAKA

Apatinski takmičari pri kraju priprema za "Ritam Evrope"

U petak novi filmski hitovi u bioskopu OKC

Odbojkašicama OŠ "Žarko Zrenjanin" za dlaku izmakla medalja na 8. SOŠOV-u

Kursna lista

Pioniri RK "PIK Prigrevica" izborili plasman na Državno prvenstvo

Utorak, 08. maj 2018 god. | SPORT

12875

Dečaci uzrasta do 12 godina iz RK PIK PRIGREVICA izborili su danas plasman na državno prvenstvo. Naime, u okviru šestog kola Super lige za dečake pomenutog uzrasta, danas su odigrane dve utakmice i ostvarene dve pobede. Prigrevčani su prvu utakmicu odigrali sa RK NOVA PAZOVA 1957 iz Nove Pazove i nadvladali ih rezultatom 11:6 (3:3), a zatim u drugoj utakmici ostvarili su pobedu i nad RK LAVOVI iz Bačke Palanke, fantastičnim rezultatom 20:11 (12:6).
Druga pobeda Prigrevčana je bila važan preokret jer je ekipa Lavova bila favorit za prvo mesto a ti bodovi su sada Prigrevčane približili medalji.
RK PIK PRIGREVICA biće domaćin završnog turnira Super lige koji će se odigrati 13 maja. Ukupno će učestvovati 8 ekipa (RK Lavovi iz Bačke Palanke, RK Vrbas Petrol iz Vrbasa, RK Kanjiža iz Kanjiže, RK Potisje Pleteks iz Ade, RK Dinamo iz Pančeva, Mladost TSK iz Temerina, RK Nova Pazova 1957 iz Nove Pazove i RK PIK Prigrevica). Na turniru će biti podeljeni pehari i medalje za tri prvoplasirane ekipe, a domaćin je spremio i poklon iznenađenja za ekipe koje izbore plasman na državno prvenstvo (prve 4 ekipe).
Prigrevački klub se plasirao na državno prvenstvo i već time ima razlog za slavlje, a rukovodstvo kluba se zahvaljuje svima na podršci, i poziva da 13. maja građani dođu i bodre mlade rukometaše u borbi za što bolji plasman. Iz RK PIK PRIGREVICA poručuju:
''Domaćini smo završnog turnira koji će se odigrati 13. maja. Pozivamo sve da ponovo dođu i bodre naše šampione da uspešno savladaju poslednji stepenik i okače medalju oko vrata!''

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

23.05.2018. god.

×