214 cm
22.0 °C
Apatin 10 °C

Najnovije vesti

POSETA APATINU KADETA RUSKE KADETSKE ŠKOLE PLANIRANA ZA 26. JUN

POZIV ZA III MEĐUNARODNU IZLOŽBU EX LIBRISA

KONKURS OPŠTINE APATIN ZA PODSTICAJE U PČELARSTVU I STOČARSTVU

PODELA APATINSKIH SENIOR KARTICA POČINJE U PONEDELJAK

Kursna lista

Ovonedeljni repertoar bioskopa Kulturnog centra

Ponedeljak, 23. oktobar 2017 god. | KULTURA

11768

VELIČANSTVENA LJUBAVNA PRIČA

ANA KARENJINA: SEĆANJA VRONSKOG
Originalan naslov: Anna Karenina. Istoriya Vronskogo
Dužina trajanja filma: min
Država/Godina: RUS/2017
Žanr: Drama
Glumci: Elizaveta Boyarskaya, Kirill Grebenshchikov
Režiser: Karen Shakhnazarov
Film "Ana Karenjina, sećanja Vronskog" reditelja Karena Šahnazarova otvorio je Filmski festival u Montrealu među 18 filmskih ostvarenja. Novo filmsko ostvarenje slavnog reditelja i direktora najvećeg ruskog studija, poznatog po filmovima "Courier", "Ward No.6" i "White tiger", predstavlja i najozbiljijeg ruskog kandidata za Oskara na stranom jeziku.
Radnja filma odvija se u vreme rusko-japanskog rata, u Mandžuriji. Glavni hirurg ruske vojne bolnice spašava život nekolicini ranjenih oficira, među njima i grofu Vronskom. Kada sazna za njegov identitet odlazi u bolnički stacionar i saopštava mu da je surova igra sudbine i da mu je baš on spasio život, jer grofa smatra odgovornim za tragediju njegove porodice.
Intimna priča, iz potpuno drugačijeg ugla i predstaviće odnos Ane i Vronskog u drugačijem svetlu.
26.10. četvrtak, u 18 časova
Cena ulaznice: 250 dinara

11769

NOVO DOMAĆE OSTVARENJE

PROKLETI PAS
Originalni naslov: Prokleti pas
Dužina trajanja filma: 88 min
Država/Godina: SRB/2017
Žanr: akcija, komedija
Glumci: Srđan „Žika“ Todorović, Nina Seničar, Jelena Galović, Maja Lukić, Igor Pervić, Ivan Jevtović, Miloš Vlalukin, Milica Zarić, Aleksandar Šapić
Režiser: Dragan Pešikan
Obično mi biramo psa, a nekada i pas izabere nas. Izborom jednog psa Aleksandra, Jovana i Marija dolaze u sukob sa kriminalnom bandom koju predvodi Sergej, neumoljivi narko diler. Aleksandrina američka lična karta i FBI propusnica njenog verenika dovode kriminalce u zabunu da je reč o međunarodnoj akciji, a kako su i potkupljeni policajci na strani bande, ove tri devojke ostaju bez izbora i primorane su da uzmu stvari u svoje ruke…
25.10. sreda, u 20:30 časova
Cena ulaznice: 250 dinara

11770

DVA NOVA DEČJA FILMA

MOJ MALI PONI
Originalni naslov: My Little Pony: The Movie
Dužina trajanja filma: 99 min
Država/Godina: USA/2017
Žanr: animirani, porodični
Glumci: Emily Blunt, Zoe Saldana, Kristin Chenoweth, Tara Strong
Režiser: Jayson Thiessen
Moj mali Poni donosi nam dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada! Budućnost Ekvestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Kanterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad pre viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Ekvestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svetova, na kojem će upoznati nove prijatelje i sa njima pokušati da spasu svoj dom.
25.10. sreda, 16 časova
Cena ulaznice: 250 dinara

11771

ČUDOVIŠTA IZ MOJE PORODICE
Originalni naslov: Happy Family
Dužina trajanja filma: 95 min
Država/Godina: DEU/2017
Žanr: animirani, avantura
Režiser: Holger Tappe
Porodica Višboun je daleko od srećne porodice. Mama Ema, vlasnica je knjižare koja je u velikim dugovima. Tata Frank je ozbiljno preopterećen poslom i trpi svakodnevnu torturu svog šefa, kćer Fej je samosvesna tinejdžerka zaokupljena prvom srednjoškolskom simpatijom, a genijalca Maksa maltretiraju vršnjaci u školi. I tu nije kraj. Na maskenbalu zla veštica Baba Jaga pretvara ih sve u čudovišta! Ova čudovišna porodica mora da juri vešticu po celom svetu kako bi skinula prokletstvo. Tokom ove avanture porodica Višboun upada u nevolje s pravim čudovištima kao i samim grofom Drakulom koji iskazuje Emi svoju besmrtnu ljubav. U ovom slučaju, avantura života i put do porodične sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima.
26.10. četvrtak, u 16 časova
Cena ulaznice: 250 dinara

11772

DVA NOVA HOROR FILMA

SNEŠKO
Originalni naslov:The Snowman
Dužina trajanja filma:119 min
Država/Godina:GBR/2017
Žanr:krimi, triler
Glumci:Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, J.K. Simmons
Režiser:Tomas Alfredson
Majkl Fasbender („Iks Men“), Rebeka Ferguson („Nemoguća Misija – Otpadnička nacija“), Šarlot Gejnsburg („Dan nezavisnosti: Nova pretnja“), Val Kilmer (Vrelina) i dobitnik Oskara Džej Kej Simons („Ritam ludila“) igraju u filmu „Sneško“, zastrašujućem trileru reditelja Tomasa Alfredsona („Pusti pravog da uđe“), zasnovanom na svetskom bestseleru Jua Nesbea. Kad glavni detektiv elitnog kriminalističkog odeljenja (Fasbender) počne da istražuje nestanak žrtve prvog snežnog dana, uplašiće se da je neuhvatljivi serijski ubica možda ponovo aktivan. Uz pomoć genijalnog regruta (Ferguson), ovaj policajac će morati da poveže deceniju stare slučajeve s brutalnim novim, ukoliko želi da nadmudri ovo nezamislivo zlo pre nego što sneg ponovo padne.
26.10. četvrtak, u 20:30 časova
Cena ulaznice: 250 dinara

11773

MASKA OD KOŽE: POČETAK

Originalni naziv: Leatherface : beginning
Dužina trajanja filma: 90 minuta.
Žanr: horor, triler.
Država i godina proizvodnje: USA / 2017.
Uloge: Finn Jones, Stephen Dorff, Nicole Andrews, Lili Taylor, Sam Coleman, Vanessa Grasse, Sam Strike, Jessica Madsen.
Režija: Alexandre Bustillo, Julien Maury.
Horor triler „Maska od kože: Početak“, radnjom prethodi kultnom horor filmu „Teksaški masakr motornom testerom“ iz 1974. godine. Radnja filma otkriva koji su događaji formirali zloglasnog jezivog ubicu Lederfejsa.
Nasilni tinejdžer sa troje prijatelja beži iz psihijatrijske ustanove u Teksasu. Oni kidnapuju mladu medicinsku sestru (igra je Vanesa Grejs) i vode je na put iz pakla. Mladića, osuđenog na život prepun tragedija i strahota progoni poremećeni osvetoljubivi šerif, zbog čega potpuno gubi kontrolu, kreće u masovno ubijanje i postaje čudovište po imenu Lederfejs (Leatherface, Maska od kože).
25.10. sreda, u 18 časova
Cena ulaznice: 250 dinara

 

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

24.06.2018. god.

×