238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

ORTODOKS KELTS ZA DRUGI DAN “DANA PIVA”

Sreda, 05. oktobar 2016 god. | Život i zabava

9215

Povodom proslave 260. godina postojanja Apatinske pivare i manifestacije “Dani piva” u subotu će se na trgu Nikole Tesle organizovati zabavni program koji će početi od 19 sati nastupom benda Bitange. Od 20 sati publici u Apatinu predstaviće se jedan od najboljih horova u Srbiji, apatinski Gradski hor Jedinostvo, a nakon njih na bini će nastupiti bend Fiš Vajb.

Od 22 sata na binu će izaći beogradski bend Ortodoks Kelts koji izvode irsku folk muziku kombinovanu sa rok elementima, a u Srbiji kao i širom regiona imaju veliki broj fanova. Ortodoksi su osnovani 1992. godina, a svoj prvi album su objavili dve godine kasnije koji se sastojao isključivo od irske muzike, već od drugog albuma počeli su da uključuju i sopstvene pesme pisane i komponovane u tom stilu. Ono što je interesantno za ovaj bend jeste da se svi članovi deklarišu kao navijači fudbalskog kluba Seltik iz Glazgova.

Raspored nastupa na trgu Nikole Tesle za subotu 8. oktobar :

Od 19 do 20h – Bitange

Od 20 do 21h – Gradski hor Jedinstvo

Od 21 do 22h – Fiš Vajb

Od 22 do 24h – Ortodoks Kelts

 

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×