200 cm
14.4 °C
Apatin 10 °C

Najnovije vesti

Komedija "Laži me" u ponedeljak u Kulturnom centru

Juče održan 22. Dunavski polumarataon-najbrži maratonac Sebastijan Puš iz Slovenije

Sutra deo Apatina bez struje

Odbojkašice Apatina osvojile sedam medalje na turniru u Somboru

Kursna lista

Opština Apatin dobila 25 miliona za radove na "Slivu Dunavac"

Petak, 06. oktobar 2017 god. | Vesti

11661

Na osnovu projekta kancelarije za LER, opštini Apatin su od Uprave za kapitalna ulaganja odobrena sredstva u iznosu 25.344.038,71 dinara. Učešće opštine Apatin u ovom projektu biće 5.679.000,00 dinara što investiciju čini vrednom preko 30 miliona dinara.
Tim povodom, medijima se danas u „plavoj“ sali opštine Apatin obratio pomoćnik predsednika opštine za investicije Jevto Milojević od koga smo saznali da su sredstva namenjena za drugu fazu projekta sliv „Dunavac“. 
Trenutno su radovi u toku na slivu „Dunavac“ od ulice Kružni nasip duž Srednje ulice do Nikole Tesle, a druga faza podrazumeva nastavak od ulice Nikole Tesle kroz „esove“ pa sve do raskrsnice ulica Duška Trifunovića i Branka Radičevića. Po završetku radova, kolektor koji do sada nije moga da izdrži obimnije kiše biće rasterećen za 50% te se neće dešavati plavljenje ulica u ovom području koji je ranijih godina bio veliki problem. – izjavio je Milojević.

Audio zapis
RadioApatin.com

11662


Od pomoćnika predsednika opštine za investicije smo saznali i da se završetak radova koji su trenutno u toku u Srednjoj ulici i na zameni azbesno-cementnih cevi u Prigrevačkoj i D. Tucovića očekuje do kraja januara 2018. godine, a da bi radovi na nastavku sliva „Dunavac“ bili započeti sledeće godine u februaru ili martu.

11663

Audio zapis
RadioApatin.com

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

17.10.2017. god.

×