254 cm
4.0 °C
Apatin 0 °C

Najnovije vesti

U ponedeljak u Apatinu peta radionica Lokalne akcione grupe Apatin

Dr Dragan Rastović iz Apatina novi direktor somborske bolnice Dr Radivoj Simonović

Sutra u Sonti četvrta radionica Lokalne akcione grupe Apatin

Odbojkašice OŠ "Žarko Zrenjanin" se plasirale na Medjuokružno takmičenje

Kursna lista

Opština Apatin dobila 25 miliona za radove na "Slivu Dunavac"

Petak, 06. oktobar 2017 god. | Vesti

11661

Na osnovu projekta kancelarije za LER, opštini Apatin su od Uprave za kapitalna ulaganja odobrena sredstva u iznosu 25.344.038,71 dinara. Učešće opštine Apatin u ovom projektu biće 5.679.000,00 dinara što investiciju čini vrednom preko 30 miliona dinara.
Tim povodom, medijima se danas u „plavoj“ sali opštine Apatin obratio pomoćnik predsednika opštine za investicije Jevto Milojević od koga smo saznali da su sredstva namenjena za drugu fazu projekta sliv „Dunavac“. 
Trenutno su radovi u toku na slivu „Dunavac“ od ulice Kružni nasip duž Srednje ulice do Nikole Tesle, a druga faza podrazumeva nastavak od ulice Nikole Tesle kroz „esove“ pa sve do raskrsnice ulica Duška Trifunovića i Branka Radičevića. Po završetku radova, kolektor koji do sada nije moga da izdrži obimnije kiše biće rasterećen za 50% te se neće dešavati plavljenje ulica u ovom području koji je ranijih godina bio veliki problem. – izjavio je Milojević.

Audio zapis
RadioApatin.com

11662


Od pomoćnika predsednika opštine za investicije smo saznali i da se završetak radova koji su trenutno u toku u Srednjoj ulici i na zameni azbesno-cementnih cevi u Prigrevačkoj i D. Tucovića očekuje do kraja januara 2018. godine, a da bi radovi na nastavku sliva „Dunavac“ bili započeti sledeće godine u februaru ili martu.

11663

Audio zapis
RadioApatin.com

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

17.12.2017. god.

×