238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

Olimpikovci uspešni na turnirima u Veterniku i Subotici

Ponedeljak, 18. septembar 2017 god. | SPORT

11525

Prošlog vikenda, fudbaleri Olimpika nastupili su sa sedam generacija. Sve selekcije su bile uspešne na turnirima u Veterniku, "Meridana Kup" i Subotici, "Arena Kup". Oba turnira slove za jedne od najkvalitetnijih u regionu. Najbolji strelac turnira je Nikola Skrobonja a golman Miloš Stupar.
Fudbaleri Olimpika još jednom su pokazali da su veoma talentovani, a Škola fudbala da je jedna od najboljih u državi, jer se nosi rame uz rame sa školama fudbala koje dolaze iz mnogo vecih centara poput Novog Sada, Zrenjanina, Subotice, Šapca i koji imaju neuporedivo veći izbor igrača.
Takodje, da se u Olimpiku radi kvalitetno, kao dokaz stiže priznanje iz Fudbalskog Saveza Srbije, pa će na Ligi regiona, koja se održava sutra u Nišu, na stadionu "Car Konstantin", iz Olimpika selekciju regiona Vojvodine, godište 2005, predstavljati centarfor Nikola Skrobonja, dok će u stručnom štabu za generaciju 2004. biti i trener Olimpika Sreten Kenić.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×