350 cm
24.0 °C
Apatin 23 °C

Najnovije vesti

Zapaženo 10. mesto za apatinske takmičarke na manifestaciji "Srbija u ritmu Evrope"

Roditeljsji sastanci za roditelje dece koja od jeseni polaze u vrtić i jaslice

U opštini Apatin prošle nedelje dve saobraćajne nezgode

Odigran prijateljski meč izmedju mladih šahista iz Sonte i Prigrevice

Kursna lista

Olimpik vicešampion Srbije

Ponedeljak, 28. maj 2018 god. | SPORT

13062

Proteklog vikenda održano je državno prvenstvo u okviru SOS lige budićih šampiona za fudbalere od 7 do 13 godina. Završni turnir održan je u prelepom ambijentu na Zlatiboru, gde su se okupile najbolje škole fudbala i ekipe koje Srbija ima. Na turniru su učestvovale ekipe iz Subotice, Novog Sada, Zrenjanina, Beograda, Pančeva, Šapca, Kragujevca, Užica, Čačka, Novog Pazara...
Apatin je imao svoje predstavnike a to su fudbaleri Olimpika u generacijama 2005 i 2007.
Obe generacije su zabeležile fenomenalan uspeh. Generacija 2005., inače prošlogodišnji šampion, stigla je furiozno do finala zabelživši sve pobede bez primljenog pogotka. U finalnom meču Olimpik je poražen od zrenjaninakog Sporta.

13063

Generacija 2007. je sve pozitivno iznenadila, uspela da dodje do polufinala, u kojem je poražena od šabačkog Sanrajsa .
U utakmici za treće mesto Olimpik je savladao novosadski Derbi .
Na kraju, Olimpik iz Apatina u konkurenciji Klubova iz većih sredina, u koje se mnogo više ulaže i koji imaju mnogo bolje uslove, osvaja jedno srebro i jednu bronzu.
Klub se zahvaljuje roditeljima na fantastičnoj podršci koji su 8 meseci pružali svojim fudbalerima i finansirali ovo takmičenje u okviru SOS lige u Somboru i sada takodje odlazak igrača na državno prvenstvo.

13064

Juče je na turniru u Odžacima, pod nazivom “Tekstilac Kup”, Olimpikova talentovana generacija 2009. osvojila prvo mesto. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Olimpikov Adrijan Adjin.
Narednog vikenda u Apatinu, Olimpik organizuje praznik fudbala, 10. medjunarodni turnir u fudbalu na kojem će nastupiti Partizan, Crvena Zvezda, Spartak, Vojvodina, najbolje škole fudbala iz Srbije i ekipe iz Hrvatske, Madjarske i Bosne.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.06.2018. god.

×