238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao nove konkurse

Sutra sajam zapošljavanja u Kuli

U Kulturnom centru predavanje i izložba o Bačkom Podunavlju

31. mart krajnji rok za podnošenje poreskih prijava (PPI1) sa utvrđenim porezom

Kursna lista

Olimpik drugi na turniru u Baču

Ponedeljak, 25. septembar 2017 god. | SPORT

11574

Fudbaleri Olimpika rodjeni 2009 godine učestvovali su juče na kvalitetnom turniru u Baču. Olimpik je ponovo dosao do same završnice, posle grupne faze, u polufinalu savladana je domaća ekipa "Tvrdjava" iz Bača dok je u finalnom meču Olimpik poražen minimalnim rezultatom 1:0 od beogradskog Partizana. U Olimpiku su zadovaljni ostvarenim učinkom na ovom turniru ali već naredni vukend ih očekuje novi izazov i turnir u Futogu.
Da se u Olimpiku radi kvalitetno i planski, po ko zna koji put stižu potvrde, ovaj put na adresu Olimpika stigao je poziv beogradskog Partizana za Nikolu Skrobonju, jedanog od najtalentovanijih fudbalera u svom uzrastu. Nikola će odradiće sedmodnevne pripreme na Zlatiboru sa beogradskim crno - belim.

11575

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

21.03.2018. god.

Temperatura izmerena u sedam časova iznosila je -1 stepen celzijusa, vazdušni pritisak je 1006 mbara, vlažnost vazduha 74%, duva sevorezapadni brzinom od 2 m/s.Vreme danas :oblacno,povremeno slab sneg sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 0 stepeni.Vodostaj reke Dunav kod naseg grada u porastu (+8cm) i iznosi 354 cm,temperatura vode je nepromenjena u odnosu na juče i iznosi 5,3 stepena celzijusa.
×