110 cm
24.5 °C
Apatin 21 °C

Najnovije vesti

Sledeće nedelje akcija odvoženja kabastog smeća u Prigrevici

Vikend naselja sutra bez struje

Završen višemesečni projekat „Svilojevo i Sonta rade i uče zajedno“

ZBOG POSTUPKA DEZINSEKCIJE NARODNA BIBLIOTEKA JEDNO VREME NEĆE RADITI

Kursna lista

Održana Redovna godišnja skupština CEKOS-a za 2018. godinu

Nedelja, 13. maj 2018 god. | Vesti

12932

U  sredu 9. maja u prostorijama Mesne zajednice u Sonti održana je Redovna godišnja skupština Centra za kulturu i obrazovanje Sonta za 2018. godinu. U prisustvu članova, volontera, prijatelјa, roditelјa kao i brojnih gostiju iz drugih organizacija, predstavlјeni su izveštaji o radu CEKOS-a u prethodnoj godini, kao i plan aktivnosti za 2018. godinu.

12933

Krajem maja u planu je još jedna obuka za pisanje projekata za sve zainteresovane zaposlene i učenike srednjih škola iz Vojvodine, a u junu će po četvrti put biti organizovan pozorišni festival „Nedelјa pozorišta“ koji će ove godine biti proširen na dva sela – Sontu i Svilojevo. Od nedavno je u Sonti krenuo i novi ciklus škole šaha, a pored redovnih volonterskih aktivnosti i aktivnosti dramskog studija, za jesen je najavlјen još jedan veliki projekat pod nazivom „Interkulturalno pozorište ruralne Bačke“ koji će CEKOS realizovati uz podršku Evropske omladinske fondacije Saveta Evrope.

Pored ovoga, skupština je i usvojila strateški dokument CEKOS-a za period do kraja 2019. godine u kojem su postavlјeni cilјevi za narednih godinu i po dana, a tiču se  kako jačanja same organizacije, tako i unapređenja lokalne zajednice. Na kraju skupštine podelјene su i volonterske 

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

19.07.2018. god.

×