254 cm
4.0 °C
Apatin 0 °C

Najnovije vesti

U ponedeljak u Apatinu peta radionica Lokalne akcione grupe Apatin

Dr Dragan Rastović iz Apatina novi direktor somborske bolnice Dr Radivoj Simonović

Sutra u Sonti četvrta radionica Lokalne akcione grupe Apatin

Odbojkašice OŠ "Žarko Zrenjanin" se plasirale na Medjuokružno takmičenje

Kursna lista

Održana konferencija za medije u MZ Prigrevica

Utorak, 14. novembar 2017 god. | Vesti

11916

Danas je u Mesnoj zajednici Prigrevica održana konferencija za medije povodom sumiranja rezultata aktivnosti ove mesne zajednice na uredjenju sela. Novinarima se obratio Mile Vujaklija, sekretar Mesne zajednice i istakao da su planovi predvidjeni za 2017. godinu izvršeni, a medju njima se ističu i oni najvažniji za meštane Prigrevice, a to su uredjenje dvorišta vrtića, koje je završeno na inicijativu mladih Prigrevice i MO SNS, zatim uredjenje sportskih terena i dečijeg igrališta kod vodotornja, kao i uredjenje centra sela, na kojem je radio i jedan deo zaposlenih preko Javnih radova.

11917


Takodje je organizovana i izložba fotografija "Sećanje na Oluju", obnovljen je veći deo trotoara i pločnika u selu, a radovi su još uvek u toku, kao i radovi na zameni azbestno-cementnih cevi. Uklonjene su divlje deponije u selu i okolini i postavljene javne česme na dve lokacije, za koje je izdvojeno oko 48 000 dinara iz mesnog samodoprinosa.
O planovima za narednu godinu, Vujaklija je rekao da će se u saradnji sa lokalnom samoupravom, učiniti sve da i oni budu realizovani u predvidjenom roku.

11918

Audio zapis
RadioApatin.com

11919

11920

11921

11922

11923

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

17.12.2017. god.

×