238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Za ponedeljak zakazana 21. sednica SO Apatin

U Galeriji "Meander" u petak otvaranje izložbe Vesne Dimitrijević

U subotu će se održati Godišnja skupština Kajak kluba "Panonija"

MISIJA "OPSTANAK"! MLADOST POJAČANA I MOTIVISANA DOČEKUJE PROLEĆE

Kursna lista

Odbojkašice Apatina pobedom završile jesenji deo takmičenja

Nedelja, 03. decembar 2017 god. | SPORT

12014

Odbojkašice Apatina su pobedom završile jesenji deo sezone u Prvoj Vojvođanskoj ligi. One su u subotu slavile na gostovanju u Odžacima protiv domaće ekipe GOX-IN sa maksimalnih 3:0 u setovima .
Sa 16 osvojenih bodova OK "Apatin" je jesenji deo sezone završio na deobi drugog mesta na tabeli,sa istim brojem bodova kao i ekipa ŽOK Vrbas. Apatin i Vrbas imaju samo 3 boda manje od prvoplasirane ekipe Spartak 2 iz Subotice. Odbojkašice Apatina mogu biti zadovoljne igrama i plasmanom u jesenjem delu prvenstva Prve Vojvođanske lige,ali imaju i za čim da žale jer su do predzadnjeg kola bile lideri na tabeli.
U odbojkaškom klubu Apatin su igračice koje su ponikle u Apatinskoj školi odbojke pa je ovaj rezultat značajniji jer je ostvaren sa sopstvenim snagama. Posle zimske pauze,prolećni deo prvenstva počinje 24 februara. Pre utakmice seniorskih ekipa u subotu je odigrana utakmica pionirske lige Vojvodine-
grupa Južna Bačka : GOX-IN Odžaci-Apatin 0:3. Pionirke OK "Apatin" su bile bolja ekipa tokom celog susreta i zasluženo slavile. U narednom kolu pionirke OK "Apatin" ponovo gostuju ,ovaj put ekipi ŽOK "Wolfland" iz Karavukova.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

22.02.2018. god.

×